Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - zymaflour çeşidi hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumzymaflour çeşidi hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gamzencan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 43
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gamzencan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: zymaflour çeşidi hakkında
    Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 09:51
Hocam merhaba
İyi ki varsınız. Allah sizi başımızdan eksik etmesin.
benim 7 yaşında bir kızım var. Malum zymaflour u ülkemizde bulamayınca dışarıdan getirtiyoruz.
bir arkadaşımız bize ZYMAFLOUR D 500 (VİTAMİN D3 500 I.E - FLUORID 0,25 MG) kutudan getirdi. şu an elimizde 3 kutu var nasıl kullanacağımızı bilmiyorum. yardımlarınıza ihtiyacımız var her zamanki gibi...
dozaj nasıl olacak hocam D vit. olunca kaç tane içmesi gerekir kızımın günde??
şimdiden teşekkürler..
Yukarı Dön
gamzencan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 43
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gamzencan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 09:54
Hocam bu arada ekim ayında kızıma 1 d-vit ampul içirmiştim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118109
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 18:40
Her zaman soyluyorum, bu Dvitaminli olanlar daha pahali oldugundan, hep bunu kakaliyorlar.
Gunde 3 tane, ucunu bir arada verdiginizde; 0.75mg Zymafulor alabilmis olur, ama bunun yaninda da; 1500Unite Dvitamini alir. Ekim ayinda, Dvit3 ampul kullandiginiz icin, bu ilaci kullanamazsiniz, o ilaclari bebegi olan bir aileye verin...2 yasina kadar, 1 tane, 2-4 yaslar arasinda; 2 tane verilebilir.
Siz getirtebilirseniz, Zymafluor 0.75mg getirtin. Gunde 1 tane verin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Mar 2015 Saat 18:43
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.