|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gamzencan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gamzencan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 09:51 |
Hocam merhaba
İyi ki varsınız. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. benim 7 yaşında bir kızım var. Malum zymaflour u ülkemizde bulamayınca dışarıdan getirtiyoruz. bir arkadaşımız bize ZYMAFLOUR D 500 (VİTAMİN D3 500 I.E - FLUORID 0,25 MG) kutudan getirdi. şu an elimizde 3 kutu var nasıl kullanacağımızı bilmiyorum. yardımlarınıza ihtiyacımız var her zamanki gibi... dozaj nasıl olacak hocam D vit. olunca kaç tane içmesi gerekir kızımın günde?? şimdiden teşekkürler..
|
|
![]() |
|
gamzencan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gamzencan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu arada ekim ayında kızıma 1 d-vit ampul içirmiştim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her zaman soyluyorum, bu Dvitaminli olanlar daha pahali oldugundan, hep bunu kakaliyorlar.
Gunde 3 tane, ucunu bir arada verdiginizde; 0.75mg Zymafulor alabilmis olur, ama bunun yaninda da; 1500Unite Dvitamini alir. Ekim ayinda, Dvit3 ampul kullandiginiz icin, bu ilaci kullanamazsiniz, o ilaclari bebegi olan bir aileye verin...2 yasina kadar, 1 tane, 2-4 yaslar arasinda; 2 tane verilebilir. Siz getirtebilirseniz, Zymafluor 0.75mg getirtin. Gunde 1 tane verin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Mar 2015 Saat 18:43 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|