Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Cif krem içti!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumCif krem içti!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
naydinlar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı naydinlar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Cif krem içti!!
    Gönderim Zamanı: 06 Haz 2014 Saat 19:58
Hocam 2 yaşındaki oğlum çamaşır suyu katkılı cif kremle oynamış maalesef. 1 dakika kadar gözümü ayırdığım anda banyoya girmiş, ben gittiğimde cifi her yere sıkmıştı, ağzında da vardı. Çok olmasa da ağzı dili kremliydi. Hemen bol suyla yıkadım, yıkadığım sudan birazını istemeden yuttu, kusturmaya çalıştım kusmadı. Zehir danışma hattını aradım, hastaneye yönlendirdiler. (Sizin sayenizde bir kere bile hastaneye gitmemiştik.)

Hastanede acildeki doktor boğazı kızarmış, ağzı da çok kokmuş, damar yolu açalım ilaç verelim dedi. Damar yolu açıldı, bir tüp kan aldılar tahlil için, serum taktılar ama serum bir türlü akmadı, kolunu sabit tutamadık. Sizin "show amaçlı yapıyorlar" dediğiniz aklıma gelince serumu çıkarttırdık. Bacaktan iğne yapalım dediler(ne işe yarıyor bilmiyorum- sanırım prednol gibi birşey dedi). Kabul etmedik. ADÜ çocuk cerrahiyi aradılar. 3 gün aç kalsın belki endoskopi yaparız getirsinler demiş. Hocam çocuk 3 gün aç kalır mı? Bu nasıl doktor? Acildeki doktor: Bazik maddeler yavaş emilir, etkisi sonra ortaya çıkar, boğaz enfeksiyonu gibi kızarır, daha sonra boğazında, yemek borusunda yırtılmalar olabilir dedi. Bundan çok korktum.

Bu arada adli vaka olduk hocam, polis geldi. O arada eşime "eşinden şikayetçimisin diye soruyorlar". Polis bizden kati doktor raporu bekliyor.

İçti mi? Ne kadar içti bilemiyoruz? Sıvı değil, krem gibi olduğu için pek yutmamıştır diye tahmin ediyorum ama yine tedirgin oluyoruz.

Sonuçta hiçbirşey olmadı, oğlum ağladığıyla kaldı, kolu şişti. Keyfi yerinde koşup oynuyor, emziriyorum, sütünü filan içti. (16 kilo, 2yaş 3 aylık)

Ne yapalım hocam? Hastaneye gitmeye korkuyoruz ama içimde hiç rahat değil. Daha sonra birşey olur mu? Uzun yazdım kusura bakmayın. Cevabınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkürler.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118097
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2014 Saat 21:11
Kabahat sizde... Ne diye gidersiniz, hastaneye!!Avuc dolusu icse bile bir sey olmaz.. Sanki; "Kezzap" icti!!!

Goruyorsunuz degilmi, isi cahillige vurarak nasilda halki soyuyorlar..
Yukarı Dön
naydinlar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı naydinlar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2014 Saat 21:27
Hocam teşekkürler. İçimiz rahatladı. Çamaşır suyu katkısından dolayı korkup hastaneye gittik. Ben denemek için dilime biraz sürdüm:) dilim hala biraz tuhaf:)
İçindeki çamaşır suyu katkısının yakıcı bir etkisi olur mu acaba hocam?

Sağolun iyi ki varsınız.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118097
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2014 Saat 09:02
Yakici etkisi degilde, "yakici tadi" nedeni ile zaten, icilemez...Ilac surubunu icmeyen velet, camasir suyumu icecek!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.