|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zeyneptuba ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeyneptuba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2015 Saat 11:38 |
Hocam kızım bir ay içerisinde ara ara hep yeşil yaptı. Çok az yiyordu. Yani sık emip 30 saniyede bırakıyordu. Bir haftadır yemesi düzeldi. Bu seferde sarı ama içinde siyahlık olan kaka yaptı. Bügünde içinde kırmızılıklar olan sarı bir kaka. Doktora götürürsem gereksiz ilaç vermelerinden kprkuyorum. Genel ruh hali iyi. 4 ay 10 günlük. 10 gündür kilo alımı arttı. 8 kilo 67 cm. Kız çocuğu. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu arada geçen hafta kızıma iye teşhisi konulmuştu. Sizin tavsiyenize farklı bir laboratuvarda tahlille temiz sonuç aldık. Suprax ve iğne sonrası popumuzda pişik oldu. Kullanmayı kesmiştik zaten. Bir de dün farklı olarak kan ilacına başladım. Ve bir adet çilek attım ağzıma. Sizce bunlar etkilemiş olabilir. Yoksa bağırsaklarda sıkıntı mı var. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
" Çok az yiyordu. Yani sık emip 30 saniyede bırakıyordu "
Hersey; anormal fazla emmesinden.. 1.5kg fazlasi var. 8 kilo=8 aylik kilosu.. Anormal fazla yediginden, barsaklari asiri yorulmus vaziyetteler. Bu yasta; IYE ha!!! Kesin kaziklandiniz. Idrar tahlilindeki NITRIT degerine bakin, Nitrit:(-) ise, kaziklandiniz demektir... Turkiye'de,Kizlarda, idrarda; 5-10 lokosit goruldu diye IYe teshis eden serseriler var.. Kan ilaci kime baslandi??? Bebege baslandi ise, HEMEN KESIN!! Size verdilerse; HGB:10g/dl'nin altinda olmadan alamazsiniz. Cok okumaniz lazim.. Bunlar hep acemiliginizden.. Artik eskisi gibi degil, Turkiye'de doktorluk demek "Cakallik" demek oldu. |
|
![]() |
|
Zeyneptuba ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeyneptuba
Hocam aile hekimi Israrla kan ve d vitaminini vereceksin demişti.
Evet kilolu ve uzun bir bebek. Sadce anne sütü alıyor hocam. Bana senin yediklerindendir. Süt ürünleri tüketmeyeceksin diyorlar. Ama herşeyde süt var sonuçta. Bir de 3 aydır yoktu da şimdi mi oldu bu alerji. Nitrit negatif hocam kandırıldık maalesef. Kızım bir gece de olsa gereksiz genta iğne ve suprax içti. Peki hocam ben hasta diye düşünüyordum ozaman bebeğim neden uyuyamıyor. Uykusu var gözleri kayıyor ama derin uykuya dalamıyor. Çay ve kahveyi de azalttım bu yüzden. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
D vitaminine bir lafimiz yok... Gunde 1x5 damla verin. Demir gereksiz, SAKIN kullanmayin, yoksa en basit hastaliginda bile hastanelik olursunuz..
Sakin diyet yapmayin. Allerjiden baska bir halt bilmedikleri icin, herkeze ayni seyleri soylerler. Sizin yedikleriniz ile hicbir alaksi yok!! Cay, Kahve icmekle bir ilgisi yok. Yas ilerledikce, uyku sureleri azalir. Mumkun oldugunca, gunduzleri uyutmayin. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeyneptuba
Tamam hocam başladım okumaya. Çook sağolun. Iyi ki varsınız
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|