Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük,fluor kullanımı,beyaz leke
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük,fluor kullanımı,beyaz leke

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
chora Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 220
Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük,fluor kullanımı,beyaz leke
    Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 09:36
hocam merhaba 
makalelerinizin hepsini okudum sayenizde doğru bildiğimiz yanlışları düzeltme fırsatı yakaladık emeğinize sağlık,kızım ile ilgili bir kaç sorum olacaktı  cevabınız için  şimdiden  tşk ederim ...
kızım hayat temmuz 2006 doğumlu ...
1 .geceleri yatınca tek tek öksürmeye başladı sonra sabahları kalkıncada devam etti .üç gün ballı limon verdim ik gündür balgamlı tüm gün öksürüyor ateş .v.s başkada şikayetimiz yok ama sabah yemeğini zor yedi öksürme krizinden ne yapabilirim ?
2. fluor kullanımı ile ilgili son bir araştırma yapılmış ingilterede faydası olmadığı ve hatta kemik erimesini destekleyeceğini sonucuna varılmış tv de diş dr.  söyledi bu araştırmaya göre artık kullanmıyoruz dedi ..sizin bilgileriniz bizim için çok kıymetli siz ne dersiniz bu araştırmayı takip ettiğiniz yayınlarda  hiç duydunuz mu  ...kızıma akşamları 3 adet  fluor veriyordum  miktarı da 4 yaşına girdiği için  4 taneye çıkaramak gerekir mi ?  cevabınıza göre devam edeceğiz onu da belirteyim .....
3.kızımın yanağında  küçük beyaz bir leke oluştu renk farklılıklığı desek de olur aslında ,güneşle beraber olduğunu tahmin ediyorum ...50 faktör güneş koruyucu kullandık beyaz tenli güneşte hemen kızarıyor güneşe çıkmamız bitince geçer diye düşündüm ama haftalardır duruyor fotoda zor gözükecektir ama cevabınıza göre foto almaya çalışırım?
sevgiler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118114
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2010 Saat 13:50
1- Biraz (yastığını değilde), yatak başucunu yükseltirseniz faydası olur. Yastığına 2 damla Coldmix damlatırsanız öksürük hafifler.
2- Dişci tabiiki bu ilacın aleyhinde olacak, ödleri patlıyor, potansiyel hastalar azalacak diye. Amerikada içme sularına ilave ediliyor. İngiltere lafı hikaye... 4 yaşından sonra 4 tane veriliyor, ama muntazam diş fırçalayan bir kız ise, 3 de yeterli olur.
3- O bölgede biraz deriye rengini veren "pigment" maddesi az demektir. Hiç önemli değildir, alışın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.