hocam merhaba
makalelerinizin hepsini okudum sayenizde doğru bildiğimiz yanlışları düzeltme fırsatı yakaladık emeğinize sağlık,kızım ile ilgili bir kaç sorum olacaktı cevabınız için şimdiden tşk ederim ...
kızım hayat temmuz 2006 doğumlu ...
1 .geceleri yatınca tek tek öksürmeye başladı sonra sabahları kalkıncada devam etti .üç gün ballı limon verdim ik gündür balgamlı tüm gün öksürüyor ateş .v.s başkada şikayetimiz yok ama sabah yemeğini zor yedi öksürme krizinden ne yapabilirim ?
2. fluor kullanımı ile ilgili son bir araştırma yapılmış ingilterede faydası olmadığı ve hatta kemik erimesini destekleyeceğini sonucuna varılmış tv de diş dr. söyledi bu araştırmaya göre artık kullanmıyoruz dedi ..sizin bilgileriniz bizim için çok kıymetli siz ne dersiniz bu araştırmayı takip ettiğiniz yayınlarda hiç duydunuz mu ...kızıma akşamları 3 adet fluor veriyordum miktarı da 4 yaşına girdiği için 4 taneye çıkaramak gerekir mi ? cevabınıza göre devam edeceğiz onu da belirteyim .....
3.kızımın yanağında küçük beyaz bir leke oluştu renk farklılıklığı desek de olur aslında ,güneşle beraber olduğunu tahmin ediyorum ...50 faktör güneş koruyucu kullandık beyaz tenli güneşte hemen kızarıyor güneşe çıkmamız bitince geçer diye düşündüm ama haftalardır duruyor fotoda zor gözükecektir ama cevabınıza göre foto almaya çalışırım?