Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İnfluenza B
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumİnfluenza B

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Cloud Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Cloud Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İnfluenza B
    Gönderim Zamanı: 15 Oca 2017 Saat 19:10

01.01.2013 dogumlu oglum icin yaziyorum.
17 kg, 110 cm kendisi. Hocam 9 gunluk tablosu su sekilde. Atesin dusmuyor olmasi ve semptomlarin gerilememesi beni endiselendiriyor. Degerli fikirlerinize ihtiyacim var.
06 Ocak 2017 Cuma gunu oglene dogru okulda kusma, ogleden sonra evde 4 kez daha kusma son ikisi su, ardindan aksamustu 1 kez sivi diskilama. Cumartesi gunduz hicbirsey yok, aksamina 37 ates, sabaha ayes dusmus. Pazar butun gun iyi, istah ogleden sonra azaldi, aksaminda 1 kez kusma, gece uyudu rahat. Ates yok gece. 09 Ocak Ptesi sabah yine 37 ates, gunduz halsizlik disinda birsey yok. İstah az. Sali halsizlige burun akintisi eklendi. Ates alindan 37-38 arasi devam. İstah az. Halen ilac verilmedi. Aksam zyrtec verildi. Rahat uyudu, ates gece devam. Carsamba nezleye oksuruk eklendi, halsizlik var hic keyfi yok. Oglen doktora gidildi, bogaz suruntu Influenza B pozitif. Oksuruk surubu levopront hastanede doktor hanim yazdi, baslandi ve ates dusurucu devam. Aksam keyfi yerindeydi. Ates cok yuksek degil ama inatci. Oglen ve gece uyudu. Persembe genel durum ayni keyifsiz. Ates devam biraz daha yuksek. Burun akintisi, oksuruk ve goz akintisi fazla, gozlerin kenarlari kirmizi. Ates oldugu anda halsizlik ve huysuzluk basliyor. Doktor ile konusuldu, oksuruk surubuna ve ates dusurucuye gerek yok dedi kestik. Oksurukten oglen uykusu uyuyamadi yataginda uyanik dinlendi. Butun gun hep yatar pozisyon. Sanki oksuruk surubunu icince daha cok oksuruyor gibi. Aksamustu ates alindan 39,1 - kulaktan 38,1. İbufen verdim. İlik dus, pekmez terayag isitilmis, zyrtec verdim. Rahatladi. Uykusu takip. En kotu gunu. İstah Carsamba ve Persembe kahvalti, adacayi, ihlamur, az meyve, az corba ve bol su disinda yok. 13 Ocak Cuma aksama kadar iyi, nezle daha hafif, aksam halsiz, 18:00 oksururken bol kusma. Ates 37,7 alindan. Gece oksurugu 2 kere uyandirdi. Kaka yapmadi. Cumartesi oksuruk cok. Ates 37,4. Halsiz, istahsiz. 16:00 Vedat Hoca gordu, dinledi. Dinlensin Ptesi tekrar konusalim bol sivi dedi. Aksamustu hep uyumadan yatmak istedi. Ates alindan 37,7. Bazen 38. Gece uyudu. Kaka yapmadigi 2. Gun. 15 Ocak Pazar oksuruk cok. Ates 37,5-38 arasind gidip geliyor alindan. Haksizlik devam. Burun akintisi ve hapsurma var. Kahvalti az edildi. Kaka yapmadigi 3. Gun. Tesekkur ediyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118132
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2017 Saat 22:24
Grip geciriyor..
Keske; Levopront ve Zyrtec hic kullanmasa idiniz, simdiye daha rahat olurdu. 10-12 gun kadar surecek.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.