|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kas 2016 Saat 04:31 |
Kadir bey hoşgeldiniz .iyiki geldiniz .oğlum 12 ağustos dogumlu.ilk ay asilari bayrama denk geldiği için 10 gün gecikmeli vuruldu.18 ekimde de ikinci ay karma asilari vuruldu.ama verem aşısını o gün vurmadilar.1 hafta sonra vurdular.bana rota asisini 3.aydan sonra da yaptırabilirsiniz ddediler ama sizin yazılarınızı okuduğumda zaman aralığı önemli olduğunu anladım. Kafam karmakarışık oldu.simdi karma aşılar 18 ekimde vuruldu onu baz alarak 18 kasımda rota yaptirabiliirmiyim .3.5 aya çekildi zaman aralığı demişsiniz bi keresinde.ya da 24.ünde verem asisi oldu onu baz alarak 1 ay sorası 24 kasımda rota olabilirim. Cevaplarsanız co k sevinirim.birde verem asisi izi co k silik bi kırmızı nokta.bu aşı tutmadı demekmı. ALLAH sizi başımızdan eksik etmesin.sizden çok şey öğrendim.
|
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey birde oğlum 3.5 kilo doğdu şu an 3 aylik 7.800 .boyuna 61 cm .sadece anne sütu alıyor. Sağlık ocagindakiler obezite açısından araştırmak gerekiyo dediler.sadece anne sütü aldığı için içim rahat ama genede size sormak istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BIR TEK; Verem asisi; Hucresel bagisiklik ile calistigi icin, diger butun; humoral bagisiklik ile calisan asilardan farklidir.
Bu sebeple, Verem asisindan sonraki aralik HIC ONEMLI DEGILDIR... Verem asisi haricindeki; BUTUN asilarin ya ayni gun, yada en az 1 ay ara ile yapilmalari mecburuyeti vardir. Siz karma asilari baz olarak alin, 18 Kasimda, Rota asisina baslayin. MUTLAKA; yazarlar kismindan, Rotavirus asilari ile ilgili makalemi okuyun. Obesite filan yok, sacmaliyorlar.. Anne sutu kesildikten sonra degerlendiririz.. |
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
hocam yeni konu acmamak icin burdan yaziyim dedim benim kizimin rotavirus asisi yapilirken kizim agladigi icin bir kismi agzindan dokuldu bu durumda asinin faydasini gormusmudur
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim sabırla cevapladiginiz için. Peki 18 kasımda 3 ayı 2 hafta geçmiş oluyoruz.bu problem olmaz degilmi koruyuculuk açısından. Birde verem asisi iz yapmadı bizde şu anda silik bi kırmızı nokta var.bu aşının tutmadığı anlamınamı gelir.dvit hangisinden verelim kadir bey.sağlık ocağının verdığini kullanıyoruz şu an.
|
|
![]() |
|
Pardon yanlış yazmışım 3 ayı 1 hafta geçmiş oluyoruz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tesir etmistir.. Zira virus partikulleri; agiz icindeki zara temas eder etmez, hucre iclerine giderler. Oyle Turk doktorlarinin sandigi gibi, mideye gitmezler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Yaptirin.. Rotavirus asilari 10 yasinda yapilsa bile etkili olurlarda, ileri yaslarda; "Barsak dugumlenmesi" yapma ihtimalleri artar.. Eskiden bu sinir, 3 aydi, 6-7 sene evvel, 3,5 aya cikardilar. Ilerde, daha ileri yaslara kayma ihtimalide var.
2- Verem asisinin izi icin; 2-3 ay beklemeniz gerkir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|