|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ilkinur ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2014 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kas 2016 Saat 13:58 |
Kadir bey merhaba oğlum yedi yaşında doktorumuz ilk defa grip aşısı olacağı için iki doz yaptı ve bitti yanlız kafama takılan birşey var doktor aşıyı yaparken buzdolabından çıkarmadı normal odasının dolabından çıkardı içinde soğutucu birşey varmıydı bilemiyecem birde civa içermeyen tek kullanımlık içinde civa içeren aşılar varmış birde tek aşıyla bir çok kişiye vurulan içinde civa içeren aşılar varmış açıkcası doktor aşı vurduktan sonra attığını görmedim ama aşıyı odada hazırladı onu gördüm bu aşı fayda sağlarmı
|
|
![]() |
|
ilkinur ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2014 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanlış yazmışım iki türlü aşı varmış biri tek kullanımlık aşı varmış içinde civa yokmuş diğeri ise bir aşı ile bir çok kişinin aşılandığı aşı içinde civa olurmuş hangisini yaptığından şüpheliyim sordum henüz cvp almadım şimdi oğlumun olduğu aşı etkilimidir değilmidir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asilar; MUTLAKA sogukta muhafaza edilmelidir.
Anlamiyorum!!! Islerine geldimi, Eczaneden-muayenehaneye getirece kadar bile soguk kaba koyarlar, Islerine gelmedimi normal oda derecesinde asilari tutarlar.. Civa palavrasina kanmayin.. Bu konu seneler evvelin sahtekarligidir. Asilarda kullanilan Civa; Etil civa olup, idrarla hemen atilir. Zararli olan Metil Civa'dir, idararla atilamaz vucutta birikir.. Bu farklari bilecek Kimya bilgisine sahip doktor, Turkiye'de nerdeee!!!!! O yaptigi agizlar; asilari Saglik Ocaklarinda yaptirmayin diye sizi korkutma ayaklaridir. Sizde kabahat, niye Saglik ocaginda yaptirmazsiniz!!! Asilarin sogukta tutulmamasi durumlarinda, sadece "Son Kullanma Tarihleri" one cekilir, oyle hemen bozulmazlar. Tabii, 1 gundur degilde; 1 haftadan beri oda derecesinde ise, o asidan bir hayir gelmez. Ayricada niye dolaba koymuyor??? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|