|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mishca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şub 2016 Saat 22:25 |
Hocam merhaba,
kizim 18 aylik iken hepatit a nin ilk dozunu olmustu ikinci doz zamani aşi yok vs. bekledik,ben o sira 2. dogumumu yaptim aşiyi unuttuk sonrasinda vaktini kacirdik diye yaptirmadim. 43. aylikken bir doz daha yaptirdim.hemsire birdaha gerekmez dedi.Nasil yapayim 6 ay sonra birdaha aşi yaptirmalimiyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepatit-A asisi, tek doz ile bile, uzun seneler korur. Ikinci doz, bu korumanin hayat boyu olmasi icindir. Aradaki sure isterse, 5 sene, hatta daha fazla olsun, asi gene etkili olur. SAKIN: benden baska kimsenin laflarina kanmayin.
|
|
![]() |
|
mishca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben,sizden onay, bilgi almadan bir adim bile atmam ki hocam .. tesekkur ederim...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|