Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Beyza
Moderatör
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5575
|
Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 13:17 |
Ya ben sana özel bisiy demedim canim yanlis anlama, ama neden böyle yapiyorlar onu anlamadim.Onu da bedava yapabilirlerdi.Herkese kendi cocugu degerlidir, bunun aksini kimse düsünmüyor ki
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
 |
hattat
Kıdemli Üye
Puanlar: 1187
|
Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 13:18 |
|
 |
hattat
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 13:24 |
öylede gelde anlat kime anlatacaksın yok hayır yanlıs anlasılacak bir durum yok güzel güzel sohbet ediyoruz surda iyiki varsınız hepiniz insan cok rahatlıyo walla hepiniz cok tatlısınız
|
 |
Beyza
Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 13:29 |
Ben 5 yildir Almanyada yasiyorum canim ve saglik konusunda Almanyaya hayranim.12 yasina kadar cocuklarimizi özel doktora götürdügümüzde ne muayene ücreti, ne asi ücreti ne de ilac parasi veriyoruz.Türkiyede de neden böyle olmasin diye düsünmeden edemiyorum
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
 |
hattat
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 13:39 |
bilgim var bilmiyorum suandada öylemide her ailenin özel bir doktoru varmıs eve gelirmiş annem anlatırda onlar almanyada 12 yıl yasamıs annem orda dogmus oranın gercekten saglık konusunda hep cok ii oldugunu söyler ama türkiye evet biraz tuaf paran varsa ilgide var herseyde var cok kötü malesef ama bu böyle
|
 |
Beyza
Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 13:47 |
evet canim, hepimizin aile doktoru var mecburi tutuluyor zaten.Kendine ev doktoru secmek zorundasin
|
|
 |