|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haz 2017 Saat 18:17 |
https://i.hizliresim.com/LnAnGz.jpg
https://i.hizliresim.com/r2M2yz.jpg Merhaba hocam öncelikle bayramınızı kutlar ellerinizden öperim Dün kizimin göğsünde çıkıntı farketince size resmini göndermek istedim kızım bebekken bebekken d vitaminini çok az aldı çünkü Çok akıllı Dr un biri kemik gelişimi çok önde kafası küçük kalır hemen Kesin diyince bizde korkudan kestik acaba d vitaminini eksikliğinden Olabilirmi bu arada senede bir dvit ampul iciriyorum sizde resmi Degerlendirirseniz sevinirim iyi bayramlar...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamini eksikliginden!!! Yasini yazmamissiniz ama; bana 12 yas civari gibi geldi.. 21 yas bitene kadar ne kadari duzelir, bilemem. D vitaminine devam edin. Bu arada; Yuzme, Voleybol, Basketbol gibi sporlari yapmasinin da faydasi olur.
|
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bugünkü bir mailde kunduracı göğsü olan 13 yaşındaki çocuğa d vitamini duzeltmez demissiniz benim kızım 8 yaşında
İki ay arayla d vitamini versem düzelme olurmu kusura bakmayın Vaktinizi alıyorum son olarak sizden yardım rica ediyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapisal oldugu icin, duzelmez.. Ancak SPOR ile adelelerin gelismesi ile biraz goruntu duzelir. D vitamini ile duzelen ve Rasitizm bulgusu olan; "Harrison olugu" , kaburgalarin alt kisminda, sonradan olusmus YATAY bir oluktur. Kunduraci gogsu ve Guvercin gogusu; genetik olup, kismen soya ceker. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|