|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zynpİbrhm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zynpİbrhm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 May 2014 Saat 00:50 |
Merhaba Hocam,
8,5 aylık kızım 6 aylıkken grip geçirdi, sizin anlattıklarınızı uyguladım ama öksürüğü 30 gün kadar sürdü. Hala ara ara öksürüyor.. Hocam galiba kızım yine grip geçiriyor :( burnu akıyor çok keyifsiz ve havlar tarzda öksürüyor.. Az önce uykusundan ağlayarak uyandı susturamadım ateşi yok, susturamayınca yarım fitil yaptım.. Öksürüğü gelince nefesini tutuyor sanırım öksürürken canı yanıyor ![]() Hocam dr. veya ilaçlık bir durum varmı öksürüğü çok farklı ![]() yada sizin grip için anlattıklarınıza devam mı etmeliyim ? Bu arada kızım 11 kilo boyu 74 cm.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
6cm boy,2.9kg agirlik fazlasi var... 1.5kilo, boyuna gore bile fazlasi var, alarm vermeye coktan baslamis.
Atesi olmadigi surece, sadece; Grip icin anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|