|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oztel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Tem 2016 Saat 19:07 |
Hocam 32 aylık 11 kilo kızım bır süredir Karnım ağrıyor diyor bır kaç gündür poposunu kasiyor , forumda bır cevabınızda gereksiz kullanılsa bile zararı olmaz demişsiniz kullanalım dedim ama eczacı gerekmedikce kullanmayın karaciğeri yoruyor demiş ,size danışalim dedim,bır de hocam kilo ve yaşa bakılırsa 10 ml verip 10 gün sonra 2.dozumu vereyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen oyle vereceksiniz... O 'cok bilmis' eczaci bozuntusuna bir sorun bakalim.... Ayni recetede verdikleri;Aferin,Peditus ve Calpol Karacigeri bozmuyormuymus.. Bu sahtekarlarin yuzunden, kac cocuk; 2014'de Karaciger yetmezliginden oldu... O zamanlar akillari nerede imis. Onca hakaretlerden sonra akillari baslarina geldi.. Ondan sonrada; cocuk hayatinda tek doz alacagi Andazol ile, karacigeri yorulacakmis.. Ahlaksiz herif!!
Tabii, onun istedigi; doktora gidesiniz, tahliller yapilsin, bir cuval paralari sacin, o zaman agizlarini bile acmaz bu ahlaksizlar.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Tem 2016 Saat 08:03 |
|
![]() |
|
oztel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam,sizden cevap gelene kadar dün akşam 5ml verdim bugün 5ml daha vereyim mi?bır de hocam yemekten sonra verdim aç olsa daha mı etkili olur?bır sorum da hocam ailece kullanacaksak biz tabletini mi alalım, emziriyorum süte geçişi çok zarar verir mi?
Bu arada hocam bu çok bilmiş eczacı degil kalfa imiş eşim şimdi söyledi, malum Turkiyede kalfa eczacı, hemşire doktor,veli öğretmen! !
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, ac karnina daha etkili olur, ama genede etki eder.. Ailecek almaniza gerek yok, ancak sikayeti olan varsa alsin. Turkiye'de hala eczanelerde "Kalfa" calistiriliyormu??? Yuh yanii !!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|