|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dege ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2018 Saat 13:00 |
merhabalar doktor bey,lütfen oradan oraya sevk eden doktorlardan kurtarın bizi. 23 aylık oğlum perşembe günü aniden ateşlendi evde düşüremeyince acile gittik şurup verilip geri gönderildik,ertesi gün çocuk doktoruna sevk edildik muayane edip boğaz enfeksiyonu dedi croxilex antibiyotik ve rhinfant burun spreyi verip gönderdi.cuma öğlen 1.25ml antibiyotik verdik çocuğa akşamına vücudunda kırmızı kabarcıklar oluştu boyun kolatı gövdesi komple ateşle birlikte yine acile gittik bu kez acil zyrtec şurup verilip gönderildi,antibiyotik hiç vermedim.cumartesi sabahı başka bir çocuk doktoruna gittik reçete verip gönderiyordu, kan tahlili rica ettim.hemogram degerlerine normal dedi 6.hastalık geçiriyor olabilir dedi zaditen şurup ve ateş düşürücüler verildi gönderildik,2 gün evde ateş düşürücü minoset ve pedifen dönüşümlü kullanıp ateşi kontrol ettik.Bugün diğer değerleri için doktora gittik ve CMV IGM 5 negatif CMV IGG 111 pozitif çıktı,öksürüğümüzde olduğu için akciğer röntgeni istedi röntgene bakıp enfeksiyon hava gibi şeyler olduğunu söyledi kendide emin değil sevk etti araştırma hastanesine çocuk enfeksiyona.IGG degeri pozitif çıktı gidip acilden girş yapın yatış yapıp serum bile verileblir dedi.lütfen yardım edin yaptığımız tahliller,sadece size güveniyorum lütfen 23 aylık oğlum için ne yapmalıyız.şuan ki durumu; ateşi yok,iştahsız,halsizlik ve çok öksürüyor dolu dolu. koyu olan değerleri yazdım. CMV IGM : 5 < 0-18> negatif CMV IGG : 111 <0-12> pozitif ALT (SGPT) : 61 <1-45> AST (SGOT) : 72 <1-80> CRP (türbidimetrik) : 0,9 <0-5> WBC : 5,29 <6-14> EOS% : 0,3 <1-5> BAS% : 0,2 <0,3-1,8> HGB : 13,6 <11-14> HCT : 40,2 <32-40> MCV : 83,9 MCH : 28,5 MCHC : 33,9 PLT : 196 < 217-497> PCT : 0,153 <0-0,99> |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|