|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
meryem82 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Oca 2018 Saat 18:02 |
Selam Hocam, 7 yaşındaki oğlumda 15 gündür gribal şikayetler vardı.Zaten ilaç kullanmıyoruz sayenizde artık...Ancak bu sabah kalktığında boynun her iki tarafında ağrılı sert şişlik mevcut. Önceki yazılarınızda kabakulakta çene üstünde de şişlik olur demişsiniz bizde yok. 2 gün önce karnım ağrıyor demişti ama geçti sanırım. KKK aşısının rapel dozunu 2 ay önce oldu.Emin olamıyorum lenfadenopati ise antibiyotik gerekecek. Ateşi 38 civarında...Zaten son 15 günü bir iki gün ateş sonra burun akıntısı olarak geçirdik.Yine tam iyileşmişti ki bu sefer bu çıktı. Gözünün biri de kızarık bugün..yaşadığım yerdeki sağlık kurumunun laboratuvarı bozuk WBC baktıramıyorum. Biliyorum üsye den sonra olabiliyo bu şişlikler ama ateş yine olunca endişelendim. Sizce antibiyotik kullanmalı mıyım ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lenfadenopati olmasi; HER ZAMAN, Antibiyotik gerektirmez.. Lenf bezinin: HIZLI buyudugu, ustunun SICAK oldugu ve gene ustunun KIZARIK oldugu durumda, antibiyotik gerekir. Lutfen eski yazdiklarimi okuyun.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|