|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NURŞEN ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Tem 2016 Saat 23:53 |
HOCAM MERHABA,
9 AYLIK OĞLUM VAR. ANNE SÜTÜ VE EK GIDA İLE BESLENİYOR. SİZİN ÖNERİNİZ ÜZERİNE BU AY OLMASI GEREKEN KIZAMIK AŞISINI YAPTIRMADIK. 12 AYA KADAR AŞIMIZ YOK. 12 AYDA İSE; PREVENAR, KKK VE SU ÇİÇEĞİ AŞILARIMIZ VAR. ANCAK SİZ AŞI TAKVİMİNİZDE SU ÇİÇEĞİ AŞISI 15. AYDAN SONRA YAPILACAK DİYORSUNUZ. 1- SU ÇİÇEĞİ AŞISI İÇİN 15. AYI BEKLEMESEK VE 12. AYDA YAPTIRSAK SAKINCASI VAR MI? 2- KKK: 1 YAŞINDAN SONRA DEMİŞSİNİZ BİR YAŞINA GİRDİĞİ GÜNÜ MÜ KASTEDİYORSUNUZ YOKSA BİRAZ ZAMAN GEÇMELİ Mİ? ÇÜNKÜ SAĞLIK OCAĞI TAM YAŞINA GİRDİĞİ GÜN GETİRİN DİYOR. 3-PREVENAR İÇİN DE 12 - 15. AYLAR ARASINDA DEDİĞİNİZ; 4 DOZU 12 AYINDAN 15. AYINA KADAR İSTEDİĞİMİZ AY İÇERİSİNDE YAPTIRABİLİRİZ DEĞİL Mİ? AŞI OLAYI BENİM İÇİN ÖNEMLİ O YÜZDEN DETAYLI ÖĞRENMEK İSTİYORUM HOCAM. SAĞOLUN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118172 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
12-15 aylar arasinda yaptirin.. 3 asi icin; iki bacak var... ayni bacaga iki asi dunyada bir tek Turk doktorlari uygularlar.. Sanki arkadan atli kovaliyor... Hadi iki asiyi, 1 yasindan sonra yaptilar, diger ucuncuyu en az 30 gun gectikten sonra yaptirin. Hangisinin oldugu onemli degildir. Saglik ocagini bosverin... Simdiye kadar neyi dogru yapmislar!!! Dogum gununu gecebilir.. Isterse 3-5 gun gecer, isterse 1 ay gecer.. Atli kovalamiyor!!
Asi ile ilgili yazilarimi okuyun... Asilar herkez icin onemli.. Gerektigi kadarini da defalarca anlattim..
|
|
![]() |
|
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam izninizle burdan asi ile ilgili bi sorum olacak acaba asi 10 gun sonrasinda da yaptirsak olur mu? 18 aylik asimiz var onumuzdeki gunler de malum tatil..10gun sonra yaptirsam olur mu??
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118172 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kac defa yazdim... Asilar, ya ayni gun yada en az 1 ay ara ile yapilir.. Bir tek BCG asisinin diger asilarla arasinda gun farki onemli degildir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|