Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - EŞİMİN HER DEDİĞİNE ALINIYORUM
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuEŞİMİN HER DEDİĞİNE ALINIYORUM

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ebuk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 22
Mesajın Direkt Linki Konu: EŞİMİN HER DEDİĞİNE ALINIYORUM
    Gönderim Zamanı: 03 Nis 2010 Saat 00:06
EŞİMİN HER DEDĞİNİE ALINIYORUM 
SORUN BENDEMİ YADA ONUN DAVRANIŞINDAMI ARTIK KARAR VEREMİYORUM HERŞEYİ BENİM GBİ İNDE DÜŞÜNSÜN İSTİYORUM .

HAYATTA HEP YANYANA OLALIM İSTİYORUM AMA BİZ KAVGALARIMIZDA HEP KARŞI KARŞIYAYIZ VE BU BENİ KAHREDİYOR Cry
BRN
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2010 Saat 01:02
canım sorununuz ne bilmiyorum ama karşılıklı sakin kafayla konuşupta anlaşmanız en iyisi
sorunlar bişey yokmuş gibi üstü örtülerek geçiştirilince dahada büyür
inş. en kısa zamanda aranız düzelir
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
Lavinia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 88
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2010 Saat 01:39
sevgili ebuk, ne kadar suredir evlisiniz? hos, ben de cok deneyimli degilim, 4 senedir evliyiz, ondan once de bi sene nisanliydik. ilk zamanlar ben de herseyi benim gibi anlasin diye beklerdim. laflarina cok alinirdim vs. ama erkekler kolay kolay imayla konusmuyorlar bunu ogrendim. birsey diyorlarsa gercekten de tam o dediklerini kastediyorlar. bi de benim esim biraz hijyen delisidir. sorar mesela, sen bu yemegi yapmadan ellerini yikadin mi, disardan geldin ustunu degistirdin mi, vs. bana herkes bu laflara alinir gibi gelirdi. dusunsene sofrayi donatmissin kac cesit guzel yemekle. adam sana bunu soruyor  Tongue Tongue e be adam pasakli degilim iste goruyosun, ye iste diyesim gelirdi. LOLLOLLOL sonra mesela disarda yuzunu elletmez. evden ciktigin an artik pissin diye dusunur. araba filan kullanirken gozlumlerimi gozume takar misin der ama o arada kazara yuzune degersen yandin, amaaaan, pis senin o ellerin, neden bana degiyosun LOLLOL ama alistim zamanla ve kotu niyetle yapmadigini farkettim. herkesin catlak bi yonu oluyor iste. gercekten konusmak lazim ama konusurken de dikkat etmek gerek. sen soyle yapiyosun boyle yapiyosun deyince istemeden de olsa daha cok yapiyolar. yaratilis farki iste. 

ben de nurtene katiliyorum, konusmayi dene ama kendini savununca da kizmamaya ve tepki vermemeye calis. cunku dediklerini seni kirmak icin demedigini, sadece ortadaki durumu soyledigini, bunun alinacak birsey olmadigini vs anlatmaya kalkacak muhtemelen. o zaman da dersin ki erkek ve kadinlar fitrat olarak farkli oluyorlar, her yaptigimiz birbirimize mantikli gelmiyor ama mesela sunu soylemek istediginde soyle soyleyebilirsin. o zaman da ornek verirsin. 

cok uzattim ama bi ornek vereyim. ben sordugum seye farketmez denmesinden hic hoslanmam. umrumda degil demek gibi geliyor. ama ogrendim ki kocam biseye farketmez diyorsa ya senin icin hangisi kolay olacaksa onu yap demek istiyor ya da gercekten de farketmiyor. ben de acik acik dedim, bana farketmez deme, sen daha iyi bilirsin de LOLLOLLOL ikisi de ayni kapiya cikiyo belki ama olsun. kocama boyle seyler de yapmacik gelirdi ama o da zamanla alisti Clap
Yukarı Dön
Lavinia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 88
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2010 Saat 01:43
bir de erkeklerden biseyi anlamalarini beklersen sanki inadina yapiyormus gibi anlamiyorlar LOL inat filan degil halbuki gercekten akillarina gelmiyor. biz ikimiz de butun gun calistigimizdan kimi isleri ortak yapmak zorundayiz. eskiden ben eline copu vermesem o cop tassa da koksa da atmak aklina gelmezdi. bikmadan usanmadan ve kibarca soyledim, soyledim, her yaptiginda da cok buyuk bir is yapmis gibi tesekkur ettim, gittim optum vs simdi kendi atmaya alisti. cocuklara ogretir gibi ayni. beklentilerini erkeklere ogretmek gerekebiliyor. insallah siz de aranizdaki puruzleri zamanla duzeltirsiniz KizBebek
Yukarı Dön
ebuk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2010 Saat 00:36

sevgili arkadaşlar çok teşekkürler ,benim eşşimde herşeye farketmez der,buda beni dikkate almıyor gbi geliyor içten içe kendimi yiyiyorum bu arada 2 yıllık evliyiz ...

ne yapıcağıma inanın karar veremedimCry
BRN
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2010 Saat 11:19
konuşmayı dene rahatsız olduklarını eşinle paylaş derim.yoksa kendi kendini yer bitirirsin ama huylar kolay değişmiyor pat diye değişeceğini bekleme 5 senelik evliyim ve hala şunu yapalımmı dediğimde farketmez der ben Angrykalırım böyle iyi be der kafama göre yaparım bu herşeyde böyle yemek giyim vs.ben konuştum etkili olmadı sadce güzelmi dediğimde güzel der o kadarLOL

bence çok kasma kendini herkesi kendin gibi görme.bu eşin dahi olsa.senin doğrun benim doğrum diye dahada kötüye biniyor iş kavga sırasında susmayı beklemeyi dene o konuşsun sakinleşince düşüncelerini onunla paylaş sinir halinde seni haksız görür ama sakin konuşunca ortak nokta bulursunuz biz bunu 1 sene sonra anladık.o bağırır ben bağırı en son kavga büyürdü şimdi ben bağırırsam o sussar o bağırırsa ben susarım oda değiştiririm oda aynısını yapar sainleşince ben bunun içinmi bunca kavga ettim diyordukSmile
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
ebuk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2010 Saat 00:15
ifakat hn çok doğru diyorsun aynı şeyleri yaşıyorum ufacık şey nelere mal oluyor anlatamammm
çok üzülyorum deniycm
 dediklerini aslında çok seviyoruz birbirimizi ama kırıcı oluyoruz teşekkürler
BRN
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.