|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Oranje ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Oca 2017 Saat 12:54 |
Merhaba hocam.
2 gün sonra kısmet olursa sezeryan ile doğumum gerçekleşecek.Bebeğim erkek. Hastanedelerde dönen oyunlara gelmemek için yenidoğan için bazı değerleri öğrenmek istiyorum. 1 . Yenidoğan sınır sarılık değeri 2 . Yenidoğan sınır wbc değeri 3. Yenidoğan sınır crp değeri 4. Yenidoğan kakasını yutmuş derlerse ne yapabilirim? 5. Yenidoğan solunum sıkıntısı var diyerek yoğun bakıma alınırsa ne yapmam gerekir? 6. Bebeğin tek böbreğinde genişleme var dendi gebeliğim süresince. En son 14mm olarak ölçtü doktor. Doğum sonrası yoğun bakıma almak isterlerse ne yapabilirim ? Çoğunlukla bu sebeplerden ötürü bebekleri yoğun bakıma alıyorlar. Bunlar dışında bir öneriniz veya dikkati çekebileceğiniz başka şeyler var mı ? Şimdiden çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Ilk sayfadaki "Biluribin Degerlendirme" tablosuna bakin.. Tehlikeli sinir, her gecen gun daha da yukselir. 2- Yuzbin kere anlattim, gene anlatayim: 0-3 gun : 9,0-35,0 1-2 hafta : 5,0-20,0 1-6 ay : 6,0-17,5 7ay-2 yas: 6,0-17,0 2-5 yas : 5,5-15,5 3- CRP ile ugrasmiyoruz, sadece "doku yikimini" dosterdigi icin, her turlu enfeksiyonlarda yukeselir.. Bu konu cok anlatildi okuyun.. 4- Hicbir sey... Doktor hatasidir, sikayet edin.. VE, eger hastaneye yatirmak isterlerse, bir bakin; agizdan besleniyorsa, kuvvetli meme emebiliyorsa, sakin yatirmayin, evde bakalirsiniz demektir, yoksa sizi cira gibi yakarlar.. 5- Ayni sekilde.. Beslenebiliyorsa, hepsi palavradir. 6- O bobrek sahtekarligini her dogum yapacak anneye soyluyorlar. Cokeski bir sahtekarlik cesiti.. Bu sekilde, 3-5 defa daha US yapiyorlar.. Bosverin!!! Baska bir seyler derlerse, mutlaka bana haber verin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|