|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozcan_ar ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Oca 2017 Saat 16:35 |
hocam 29 gunluk bebegim var topuk kani aldirmamistik topuk kanında artk kistik fibrozise bakildgini ogrendim ve bebegimin uc gunlukken baslayan hastlaigindan dolayi suphleendim daha uc gunlukken hapsirdiginda yesil koyu sumukler cikiyodu burnundan sora gozleri capaklandi sabahlari kalktiginda acamiyodu smdi hafifledi ama capak devam ediyo kustugunda balgamli kusuyo yine yesil sumukler oluyo kusmugunda ve bes gundur de öksürüyo serum fizyolojik damlatiyorum emerken bogazinda hirilti duyuluyo ve bogazinda gicik varmis gibi yapiyo. dort yasinda abisi var onum hic gecmeyen cok kivamli butun akintisi var sumkurdugunde cok yogun olan hic burnundan nefes alamiyo o da 39 gunlukken oksuriyodu bronsiolit denmisti
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sual nedir????? Bu konu ile ilgili yazilarimi okudunuzmu???
|
|
![]() |
|
ozcan_ar ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okudum hocam ter testi yaptırmak gerekirmi başka hangi bulgular önemli
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bariz "Gelisme geriligi" 2- Sik sik "Solunum yolu" enfeksiyonlari oluyorsa, yaptirin. NOT: Genellikle, sarisin, acik tenli, mavi gozlu cocuklarda gorulur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|