Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - alerjik bronşit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumalerjik bronşit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elektro Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: alerjik bronşit
    Gönderim Zamanı: 27 Eki 2009 Saat 23:37
merhaba kadir bey oğlum altı aylıkken gece soluk alıp vermesi zorlaştığı için acile kaldırdık 10 gün kadar hastana de yatırdılar.alerjik bronşit tanısı koydular.1 yaşına geldiğinde hastalık tekrarladı hastaneye gittik ventolin nebul vererek nefesini açmaya çalıştılar peşinden antibiyotik tedavisi yaptılar .1 ay sonra tekrarladı hastalığı bugün tekrar biz hastane yollarınd tekrar havalar falan verildi 10 tanede devasid antibiyotik iğne verdiler benim sorum bu hep böylemi devam edecek bu hastalığın nasıl önüne geçebiliriz benim gördüğüm bu yapılanlar hep geçici tedaviler bir devamlılık arz etmiyor yazacaklarınız için şimdiden teşekkür ederim. bir de bana eve nebulizatör al dediler sıkıştığım zaman ventolin nebulu evde de verebilsiniz dediler acaba bu cihazı alarak evde kendim verebilir miyim teşekkür ederim...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118149
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2009 Saat 10:05
Teşhis doğrumu idi, tedavi gerekli ve yeterlimi idi, görmeden bir şey söylemek çok zor. Ama o yaşta astım olma ihtimali çok zor ..Ayrıca hem astım, hem antibitotiklik durumun beraber olması nerde ise imkansız bir durum.. Ters bir şey var ama ne???
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.