Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2 tane sorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum2 tane sorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MÜJGANELİF Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 50
Mesajın Direkt Linki Konu: 2 tane sorum
    Gönderim Zamanı: 24 Mar 2012 Saat 09:29
iyi günler dr bey.benim kızım 45 aylık 1 senedir kreşe gidiyor.3 kere kulak problemimiz oldu aktı,ağrıdı vs...kulakta sıvı ,geniz eti gibi teşhisler konuldu.yani en son netice ameliyat olsun dediler.ben kıyamıyorum küçük olduğundan.güvendiğim komşum var doktor dün ona danıştım doktorlar ameliyat diyorlar dedim.onun oğluda olmuştu.bu ameliyatı olmazsa konuşmasının bozuk olacağını,diş yapısının damak yapısının bozulacağını söyledi.ameliyatı yaptır dedi.zaten 2 sene sonra evet daha az hasta olur ama bu arazlar oluşur dedi.sizce doğrumu bunlar?

bir sorum daha vardı.kızım ateşlenmişti 4 gün ateşi oldu kulak için iliadin kullandım şimdi geniz dolu burun tıkalı serum kullanıyorum.acaba antibiotik gerçekten gerekli olduğunda vermezsek bişey olur mu?ben wbc için kıyamadığımdan götürmedimde antibiyotik vermedimde.acaba yanlışmı yaptım?

şimdiden teşekkürler... 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118114
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2012 Saat 17:49
Palavra. Zannedersinki, Adem babamiz Cennetten KBB doktoru ile geldi. Her cocuk krese basladiginda 2 sene boyunca bu tip enfeksiyonlari ve kulak problemlerini gecirir, normaldir. 30 sene boyunca hicbir hastama boyle sacmaliklari yaptirmadim, ameliyata da gondermedim, hicbirinde de bir ariza olmadi. Benim bu husustaki eski mailleri ve Alt forumu, makalelerimi okuyun. O komsu; zaten kazigi yemis, farkinda,  herkez yesinde " duydugu vicdan azabi" azalsin diye milleti gaza getiriyor. antibiyotiklerden de uzak durun, antibiyotik gereken durumlar kulaga vurmaz, virusler vurur.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.