Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - crp yüksekliği
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumcrp yüksekliği

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
furkan Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 223
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı furkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2016 Saat 19:52
Sizi seviyorum hocam iyiki varsınız

Yukarı Dön
furkan Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı furkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2016 Saat 15:02
HOCAM EŞİMİN DIRDIRINDAN KURTULMAK İÇİN OĞLUMU ANAKARA ATATÜRK EĞİTİM HASTANESİNE GÖTÜRDÜK KAN ALDILAR ARTI ULTRASON İSTENDİ ULTRASONDA HERSEY NORMAL FAKAT 
KARACİĞERİÇİN EKOSU HAFİF AZALMIŞ OLUP HİPOEKOİK BUNA SEKONDER PERİVASKÜLER EKOJENİTE RÖLATİF HAFİF ARTMIS GÖRÜNÜMÜNDEDİR ANCAK BELLİ LEZYON MAYİİ GÖZLENMEMİŞTİR HEPATİK VE PORTAL VEN KALİBRASYONLARI NORMALDİR DİYO HOCAM
KAN İSE ELİSA SONUÇLARI 
HAV IGG 60,00
HAV IGM 0,381
ANTİ HBC TOTAL 2,00
HBC IGM 0,097
ANTİ HBS 9,19
HCV 0,047
HBS AG 0,406    HEMOGRAMDA İSE FARKLI OLANLAR
MPV  11,6
MCHC 31,9
MCH 25,6
HCT  39,8
HGB  12,7
DOKTOR BİZE ULTRASON BİR DAHA 10 GÜN SONRA İSTİYORUM DEDİ   HBV AŞISI TUTMAMAIS 3 DOZ TEKRAR YAPILSIN DEDİ
DİĞER KAN BÜYÜKLER İÇİN OLDUGUNDAN NORMAL ONLAR DEDİ HOCA SİZİN ULTRASONLA İLGİLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM AŞI YAPTIRIYIMMI LÜTFRN YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118119
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2016 Saat 02:50
US hikaye, bunlara bir kanarsaniz, aylarca git-gel, caninizi cikarirlar.

Hepatit-B asisi, omuzdan degilde , buyuk adeleden hele cilt altina yapilirsa, ASLA tutmaz. Yeniden yapilmasi sart Bu sefer omuz adelesinden yaptirin,

CRP   NE OLDU???????????

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Kas 2016 Saat 02:50
Yukarı Dön
furkan Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı furkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2016 Saat 08:41
hocam crp de düşük çıktı  her konuda haklı olmanız o kadar hoşuma gidiyo beni mutlu ediyoki anlatamam hocam iyi ki varsınız 
Yukarı Dön
furkan Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı furkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2016 Saat 14:30
ayrıca hocam karnı ağrırsa hemen acile gelin dediler birde iki hastanede karaciğerde ne olduğunu bir türlü bana izah edemediler sarılıkmı diyorum yok sadece hasar görmüş diyorlar peki neden bunun cevabı yok hocam veremiyolar ben demi hata yanlışmı besledim dicem ama etini sütünü eksik etmemeye çalışıyorum hocam benim yapabilceğim evladım için veya yedireceğim özel birşey varmı karaciğeri için hocam inanaın oğlum o kadar korktuki karnım ağrıcak diye artık ne cips ne çikolata ağzına almıyo  hatta internetteki amcaya sordun mu bile diyo inanaın o kadar üzülüyorumki en son sizin cevaplarınızı oğluma okuttum anne ben iyiymişim diyo bişeyim yokmus diyo ama hala ya karnım ağrırsa diyo oğlumun psikoljisini bozdular hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118119
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2016 Saat 19:07
Onlarin derdi baska!! Devamli hastaneye tasinacaksiniz, sozum ona cok ilgilenecekler(sanki bir sey varmis gibi) ve Doktor-Laboratuvar-US; dolap beygiri gibi sizi dolastirip duracaklar..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Kas 2016 Saat 19:08
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.