|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efes2630 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Kas 2016 Saat 23:04 |
Hocam merhaba, 7 yaş 29 kg kızımda strepA pozitif çıktı. Dr Deposilin 1.2000000 yazdı. 3 gün koruyuculuğu başlamaz demiştiniz o sebepten antibiyotik şurup da yazdırdım. Yalnız tereddütüm siz Deposilin 3.2.2 mi öneriyordunuz, yanlış birşey yapmak istemiyorum. Şuruba başladık iğneyi de yarın yaptıralım mı?Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oncelikle;
1- Deposilin 6-3-3 tavsiye ediyorum. Hemen etkisi baslar 30 gun devam eder.. 2- Bu igne'yi bulamazsaniz; Deposilin 1,2 tavsiye ediyorum.. 3- Bu ilaci'da bulamazsaniz; agizdan en az 20 gun agizdan Pen-Os surup veriyorum.. |
|
![]() |
|
efes2630 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Agu..tin de olur mu, bize bunu verdi dr.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerek yok, daha pahaliya gelir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|