Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Enfeksiyon
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumEnfeksiyon

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
pozitif84 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pozitif84 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Enfeksiyon
    Gönderim Zamanı: 22 Kas 2016 Saat 14:35
Merhabalar hocam.. oğlumun 3 gündür 37,5-38,5 arasında ateşi vardı. Bugün normale döndü ateşi çok şükür. Yoğun balgam ve öksürüğü, yemek yerken kusmaları var. Dün akşam kanlı küstü ama sanki balgam kanlıydı. Bugün doktora götürdük. Kan tahlili ve akciğer grafisi istedi. Tahlillere göre akciğerinde enfeksiyon olduğunu söyledi. Tahlilleri, reçetesi ve filmine ekliyorum. Doktorun anlattıkları hiç kafama yatmadı akciğerinde enfeksiyon var da neden wbc düşük. Ben de dilinde pas ve kötü koku olmadığı için bugüne kadar bekledim. Çok öksürdüğü ve hırıltılı solunumu olduğu için götürdüm. Oğlum 10 aylık ve 9 kilo. Şuan için hiçbir ilaç vermiyorum. Sadece iki kez ateş düşürücü verdim. Makine alıp ilaç karıştırıp hava verecekmişiz. Bi de hastahaneye iğne olmaya götürecek mişiz. Kendisi toparlayamazmış.

Düzenleyen pozitif84 - 22 Kas 2016 Saat 15:10
Elde etmen gecikirse sakın ümitsizlenme. "Allah'tan ümit kesmeyin." ayetini sıkça oku.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118124
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2016 Saat 20:01
Rontgen temiz... Zaturre (Bronkopnomoni) filan degil, uyduruyor..
WBC ise, bu yasta 17'e kadar normaldir..
SAHTEKAR HASTANENIN, SAHTEKAR LABORATUVARI, normal deger olarak, cocuk degerlerini degil, eriskin degerleri kullanmis. Kan sayimi tamamen Grip gecirdigini dosteriyor.
Bu hastane zinciri zaten bu hususta mimlidir, niye gidersinizki!!!
Serserinin verdigi ilaclara bak!! Hem Antibiyotik (hem de igne olarak) veriyor, hemde ASTIM tedavisi veriyorki, 10-15 gun sonra gene doktora gidesiniz..
Verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin, sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
Yukarı Dön
pozitif84 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pozitif84 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2016 Saat 20:50
Allah sizden razı olsun hocam içime su serptiniz. Ben Trabzon da yaşıyorum maalesef 3 özel hastahanenin 2 sini satın aldılar. Devlet hastahanelerini ise dağın başına sürdüler. Biraz mecbur bırakıldık ama tabii ki seçmemek bizim elimiz de.. bu da bana ders olsun. 3 gün sonra kontrole çağırdı. Kontrole gidip verdiğiniz ilaçları kullanmadım ama oğlum çok iyi diyesim var. Zaten bugün genel itibariyle daha iyi. Az önca başka arkadaşlara yazdığınız hgb nin düşük olması ve kulaklarının kızarık olmasını bize de söyledi.

Düzenleyen pozitif84 - 22 Kas 2016 Saat 21:07
Elde etmen gecikirse sakın ümitsizlenme. "Allah'tan ümit kesmeyin." ayetini sıkça oku.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118124
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2016 Saat 21:15
Maalesef, bu hukumet doneminde, Saglik kasten bu hale getirildi..
Yapilan sahtekarliklar belli:
1- Her oksurene;Astim,
2- Her astim dediklerine, antibiyotik vermek,
3- Kan degerlerini yanlis degerlendirmek..Her cocukta anemi tesbit etmek
4- Her idrar tahlilinde, her Lokosit goruldugunde IYE teshis etmek,
5- Her WBC yuksekligine; "Cocugunuzun kaninda mikrop var" demek..
Enfeksiyon ile Sepsis arasindaki farki bile bilmemek!!
6- Her dogum yapan anneye; "bebeginizin Bobreklerinde buyume var" demek
7- Her dokuntuye allerji demek, artik gunluk hadise oldu..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.