|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
furkan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizi seviyorum hocam iyiki varsınız
|
|
![]() |
|
furkan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
HOCAM EŞİMİN DIRDIRINDAN KURTULMAK İÇİN OĞLUMU ANAKARA ATATÜRK EĞİTİM HASTANESİNE GÖTÜRDÜK KAN ALDILAR ARTI ULTRASON İSTENDİ ULTRASONDA HERSEY NORMAL FAKAT
KARACİĞERİÇİN EKOSU HAFİF AZALMIŞ OLUP HİPOEKOİK BUNA SEKONDER PERİVASKÜLER EKOJENİTE RÖLATİF HAFİF ARTMIS GÖRÜNÜMÜNDEDİR ANCAK BELLİ LEZYON MAYİİ GÖZLENMEMİŞTİR HEPATİK VE PORTAL VEN KALİBRASYONLARI NORMALDİR DİYO HOCAM KAN İSE ELİSA SONUÇLARI HAV IGG 60,00 HAV IGM 0,381 ANTİ HBC TOTAL 2,00 HBC IGM 0,097 ANTİ HBS 9,19 HCV 0,047 HBS AG 0,406 HEMOGRAMDA İSE FARKLI OLANLAR MPV 11,6 MCHC 31,9 MCH 25,6 HCT 39,8 HGB 12,7 DOKTOR BİZE ULTRASON BİR DAHA 10 GÜN SONRA İSTİYORUM DEDİ HBV AŞISI TUTMAMAIS 3 DOZ TEKRAR YAPILSIN DEDİ DİĞER KAN BÜYÜKLER İÇİN OLDUGUNDAN NORMAL ONLAR DEDİ HOCA SİZİN ULTRASONLA İLGİLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM AŞI YAPTIRIYIMMI LÜTFRN YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118117 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
US hikaye, bunlara bir kanarsaniz, aylarca git-gel, caninizi cikarirlar.
Hepatit-B asisi, omuzdan degilde , buyuk adeleden hele cilt altina yapilirsa, ASLA tutmaz. Yeniden yapilmasi sart Bu sefer omuz adelesinden yaptirin, CRP NE OLDU??????????? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Kas 2016 Saat 02:50 |
|
![]() |
|
hocam crp de düşük çıktı her konuda haklı olmanız o kadar hoşuma gidiyo beni mutlu ediyoki anlatamam hocam iyi ki varsınız
|
|
![]() |
|
ayrıca hocam karnı ağrırsa hemen acile gelin dediler birde iki hastanede karaciğerde ne olduğunu bir türlü bana izah edemediler sarılıkmı diyorum yok sadece hasar görmüş diyorlar peki neden bunun cevabı yok hocam veremiyolar ben demi hata yanlışmı besledim dicem ama etini sütünü eksik etmemeye çalışıyorum hocam benim yapabilceğim evladım için veya yedireceğim özel birşey varmı karaciğeri için hocam inanaın oğlum o kadar korktuki karnım ağrıcak diye artık ne cips ne çikolata ağzına almıyo hatta internetteki amcaya sordun mu bile diyo inanaın o kadar üzülüyorumki en son sizin cevaplarınızı oğluma okuttum anne ben iyiymişim diyo bişeyim yokmus diyo ama hala ya karnım ağrırsa diyo oğlumun psikoljisini bozdular hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118117 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Onlarin derdi baska!! Devamli hastaneye tasinacaksiniz, sozum ona cok ilgilenecekler(sanki bir sey varmis gibi) ve Doktor-Laboratuvar-US; dolap beygiri gibi sizi dolastirip duracaklar..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Kas 2016 Saat 19:08 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|