|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nidaaaa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Tem 2014 Saat 02:19 |
Hocam merhaba gecenlerde 2,5 yasındaki oğlumun uyku prıbleminden bahsettim ve sipraktin diye bi ilaç önerdiniz bi süre kullandıktan sonra kullan veya kullanma diye tercihi bana bıraktınız ama ben kuzum uyusun dinlensin diye verdim bir süre biara vermedim düzeldi eskiye göre cok daha iyi uyuyodu yine bozuldu ve bu defa ilaçm bagımlılık yaptı bilmiyorum ama ilacı verince gayet güel uyuyo kalksa bile 2-3 defa su içip yarım saat 45 dk içinde yniden uyuyo ama ilacı vermezsem ya hiç uyumuyo 4-5 e kadar yada uyusa bile sürekli kalıyo 1-2 saatten fazla oturuyo uyuyo yarım saat tekrar ve bu yetmiyo gibi 9 aylık bi kuzum daha var oda basladı nerede hata yapıyorum bilmiyorum eski yazılarınızı devamlı takip ediyorum uyku için hemen herseyi denedim ama yok yok benm çocuklarım uykuyu sevmiyolar kucuk 3 t euyuyo sabah 8-9 arası kalkıyo buyukte yataga girmesi zaten en erken 3 yat kalk olarak yaptıgından benm uyumammda 5 i geciyeo bazen yarım saat dahi uyuyaadıgım oluyo biri yatıp biri kalkıyo yani uun oldu özür dilerim ama sorum şu uyku ilaçları cocukalrda sık kullaımda zeka geriliği ve kalıtsan fonksiyon bozuklukları yapıyomus sipraktin alerji ilacı ve yan etkisi uyku cocuklarıma veriyorum cunku asırı yorgunluk ve yıpranmadan dolayı sinirli oluyorum ve stemdısı harekelerim oluyo bunda gecmeyen şiddetli basagrımın etkiside buyuk sipraktin bagımlılık yaarmı yada bagısıklık kazandırıp cocuklarıma alerj ilaçlarının etkisini düşürürmü ilacı içirmelimiyim içirmemelimiyim yada başka çarem varmı?
şimiden çok teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sipraktin'i devamli kullanin, sadece arada bir kesip ilacsiz uyurmu diye bir kontrol edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|