Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uykuya dalma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuykuya dalma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ece0310 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 34
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ece0310 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: uykuya dalma
    Gönderim Zamanı: 19 Eki 2014 Saat 23:22
Kadir bey merhaba,

Kizim 2 yaşına basti..bu aralara bayagi bir sikinti icindeyiz.
Uykuya dalmakta cok cok zorlaniyoruz..butun sinyaller uykusunu getirdiginde yatiriyoruz ama yatakta bir otarafa bir oraya ve böyle 1 1.5 saatimizi aliyor..
Eskiden 9 dedin mi uykusu gelir iceri götürürdüm en fazla yarim saat sonra uyurdu..
Simdi yine ayni 9 9 bucuk gibi uykusu geliyor ama uyumamiz 10 bucuk 11 bazen 11 bucugu bile buluyor..

oglenleri 1.5 saat maksimum 2 saat uyuyor. Bazen 1.5 saatten bile az uyudugu oluyor..
Bunda yapilacak  bir sey var mi??

Tesekkurler

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118118
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2014 Saat 08:35
Okul zamani baslayana kadar, karismiyoruz.
Yatirdiktan sonra, yanina gitmeyin, sizi gormesin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Eki 2014 Saat 08:35
Yukarı Dön
ece0310 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ece0310 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2014 Saat 09:33
Eee ağlayacak ama..
Aglasin mi yani??
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2014 Saat 19:09
2 gun aglar, 3 gun aglar sonra susar..Obur turlu: Yerseniz muamelesi ceker.. Siz bilmezsinin onlarin, ne "bucur" seyler olduklarini... Sizleri, parmaklarinda oynatirlar.

Agladiginda; gozlerine bakin..... Goz yasi olmadan agliyorsa, yalandan agliyor demektir..
Tabii, nadirde olsa, goz yasi ile yalandan agliyan Artiz(!) lerde vardir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Eki 2014 Saat 19:10
Yukarı Dön
ece0310 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ece0310 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2014 Saat 23:17
Kadir bey merhaba,

Kızım akşam uykusunu geçtim de öğlen uykusu ne olacak..
Bu aralar öğlen uykusu uyumuyor yani hep değil ama bu hafta mesela 2 kere oldu..

Bu yaşta bir bebeğin bebek değil artık ama :) uyumaması normal mi???

Yoksa bu 2 yaş sendromu bize boyle mi etki ediyor?? 

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2014 Saat 23:48
Normal.... Uykusu olsa uyur.. Eski maillere bakin.
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 257
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2014 Saat 14:13
Benim kızımda 3 yaşında. Okuldayken öğlen uykularını bırakmış. Artık uyumuyormuş. ama evdeyken uyuyor. Bu yaşta öğlen uykusuna yatmaması normal mi. Bende üstelemeyin diyorum isterse kendisi uyutun istemezse zorlamayın. Ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum hocam
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.