|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ece0310 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eki 2014 Saat 23:22 |
Kadir bey merhaba,
Kizim 2 yaşına basti..bu aralara bayagi bir sikinti icindeyiz. Uykuya dalmakta cok cok zorlaniyoruz..butun sinyaller uykusunu getirdiginde yatiriyoruz ama yatakta bir otarafa bir oraya ve böyle 1 1.5 saatimizi aliyor.. Eskiden 9 dedin mi uykusu gelir iceri götürürdüm en fazla yarim saat sonra uyurdu.. Simdi yine ayni 9 9 bucuk gibi uykusu geliyor ama uyumamiz 10 bucuk 11 bazen 11 bucugu bile buluyor.. oglenleri 1.5 saat maksimum 2 saat uyuyor. Bazen 1.5 saatten bile az uyudugu oluyor.. Bunda yapilacak bir sey var mi?? Tesekkurler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okul zamani baslayana kadar, karismiyoruz.
Yatirdiktan sonra, yanina gitmeyin, sizi gormesin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Eki 2014 Saat 08:35 |
|
![]() |
|
ece0310 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eee ağlayacak ama..
Aglasin mi yani??
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
2 gun aglar, 3 gun aglar sonra susar..Obur turlu: Yerseniz muamelesi ceker.. Siz bilmezsinin onlarin, ne "bucur" seyler olduklarini... Sizleri, parmaklarinda oynatirlar.
Agladiginda; gozlerine bakin..... Goz yasi olmadan agliyorsa, yalandan agliyor demektir.. Tabii, nadirde olsa, goz yasi ile yalandan agliyan Artiz(!) lerde vardir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Eki 2014 Saat 19:10 |
|
![]() |
|
Kadir bey merhaba,
Kızım akşam uykusunu geçtim de öğlen uykusu ne olacak.. Bu aralar öğlen uykusu uyumuyor yani hep değil ama bu hafta mesela 2 kere oldu.. Bu yaşta bir bebeğin bebek değil artık ama :) uyumaması normal mi??? Yoksa bu 2 yaş sendromu bize boyle mi etki ediyor?? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Normal.... Uykusu olsa uyur.. Eski maillere bakin.
|
|
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
Benim kızımda 3 yaşında. Okuldayken öğlen uykularını bırakmış. Artık uyumuyormuş. ama evdeyken uyuyor. Bu yaşta öğlen uykusuna yatmaması normal mi. Bende üstelemeyin diyorum isterse kendisi uyutun istemezse zorlamayın. Ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|