|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2015 Saat 06:31 |
![]() Hocam, bu kış bu derdimiz var.dudaklarını bu hale getiriyor.ben geçirdiği gripal enfeksiyonlarda dudak kuruluğu hissettiği için yaptığını düşünüyorum.suandada grip geciriyor ..başka arkadaşların çocuklarındada zaman zaman oluyor.hatta 13 yasindaki yegenimde hala her kis ayni manzara cocuk dudagini emmemek icin maske takiyor ama oglum 4-5 yas laf anlatamiyorum. sadece uyurken sizin önerinizle thiociline sürebiliyorum ,silmeyıp deride kalırsa iyileşiyor.akşama kadar yine aynısı oluyor.baş edemedim.sebebi ortadan kaldıramıyorum. Çaresi var mı? Düzenleyen kıvanç - 03 Oca 2015 Saat 19:44 |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dudaklarini ISIRMIYOR!!!! Dudaklarini, YALIYOR!!
Genellikle, Griplerde, agizdan nefes alma sonucu, dudaklar kurur. Bu kuruma hissi ile cocuklar dudaklarini yalarlar, yalayinsa da daha beter olurlar... Eczaneden; Chap-Stick alin ve Ruj surer gibi, devamli dudaklarina surun... Kuruluk gecince, yalamaz, yalamayinca dudaklar kurumaz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|