|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haz 2017 Saat 11:48 |
20 aylık kızım atopik dermatit teşhisi var ultran krem(4 tane geçen yıl aradım buldurdum ) pembe corasetine iyi geliyor ince bir tabaka halinde sürüyorum serin tutuyorum çamaşırlar ütülüyorum deterjan az kullanıyorum ama gene kızarıklıklar zaman zaman oluyor yazın geçiyordu çünkü saha çok temas dermatit durumu var gibi bacaklarına birşey giymiyor bezin değdiği yerde olmaması beni bu şekilde ikna etti ......yeme içme durumlarında portakal mandalinaya dikkat ettim popoda kızarıklıkta oluyor zaten az yada hiç vermemeye çalıştım hiç diyet falan da yapmadım yaptırmadım halen de emziriyorum .
asıl sorum şu sitemizde havuz var uzun süreli girmeye başladı bacaklar da kızarıklık başladı klor zararlı iye okumuş eşim atopik dermatit için doğru mudur ? çok uzattım şimdiden özür ,sevgiler, tşkler, Bayramınızı en içten dileklerim ile kutlarım ... |
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bacaklardaki kizarikliklar, Gunes isinlari ile de olabilir. Gunes kremi kullanin.. Havuzdaki Klor'un bir zarari yoktur.. Musluk sularinda bile Klor vardir. Turkiye'de, her duydugunuz veya okudugunuz seye INANMAYIN.. Yabanci dil biliyorsaniz, o dilde arastirin..Ben Tibbiye'de bile Turkce Tip kitabi okumadim, hoca dinlemedim. Ben butun Tip derslerini; Ingilizce orijinal kitaplardan okudum. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|