|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emerlike ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şub 2018 Saat 21:58 |
Hocam iyi aksamlar iki cocugumuda sizinle ilacsiz bir sekilde buyuttum surekli eski maillerinizi okuyorum. Abimin kizi yegenim 6 aylik ve iki gundur balgamli oksurugu var balhami cikaramayinca kusuyor 6 ayi doldu ama hala anne sutuyle devam ediyoruz sadece. Burnu tikanik oldugu icinde uyurkende emerkende cok zorlaniyor.. doktora goturmusler doktor hemen ventolonli havayi dayamis cocuga bide ventolin surup ve peditus vermis.. ates yok...
sizin eski maillerinizi bulup gonderdim onlara ilaclari almadilar ama bebek ne uyuyo ne emebiliyor balgam ve burun yuzunden.. siddetide sanki artiyor gibi.. eski maillerinizden tam animsamiyorum ismini perebrun balgam soktorucu yazmissiniz..o ilaci alalimmi..6 ayligiz.. yoksa coldmix ve serum ve soguk buhar makinasina devam mi..burnu cok silip tahris etmeyin demistiniz..ne kadar siklikla temizleyelim.. siddetlenirse ne yapalim.. bal limon kucuk oldugu icin uygun olur mu.. cok cok tesekkur ederim.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin ha 6 aylik bir bebege, o ilaclarin hicbiri verilmez.. Ahlaksiz: birde 6 aylik cocuga, Ventolin ve Peditus surup verdi ha!! Yastigini yukseltin, basucuna; 2 damla ColdMix damlatin, Serum fiz ile burun temizligi yapin. Limonlu bali; limonata seklinde verin. Turk doktorlarinin palavralarina kanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|