Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Süt pompası
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuSüt pompası

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
PinarTN Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3246
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2011 Saat 16:13
canım çocuk gık deyince sok memeyi ağzına
öyle öyle gelir sütün
illa emmiyor diyorsan da bence elektrikli pompa al
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 8912
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2011 Saat 16:19
bende pompa sütü arttırmaz diye bilirim... bebeğin emme hareketi sütü arttırıyor. benim fikrim pompayı sadece sütü fazla gelenler ya da çalışan anneler kullanır. ben hiç kullamadım canım sen Ege paşayı sık sık emzir paşanın elinde sütün artmasıSmile bir de emzirmeye kaldığın göğsünden başlamayı unutma...

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2011 Saat 22:55
Orjinalini yazan: Gamze Gamze Yazdı:

bende pompa sütü arttırmaz diye bilirim... bebeğin emme hareketi sütü arttırıyor. benim fikrim pompayı sadece sütü fazla gelenler ya da çalışan anneler kullanır. ben hiç kullamadım canım sen Ege paşayı sık sık emzir paşanın elinde sütün artmasıSmile bir de emzirmeye kaldığın göğsünden başlamayı unutma...

Önerın ıcın saol canım

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
aibü Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 187
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2011 Saat 08:46
bebeğin hayırlı olsun. allah sağlıklı uzun ömür versin.
pompa sütü artırmaz. ben medela mini elektrikli kullandım. ama çalıştığım için kullanmak zorunda kalmıştım. evet pompanın çekişi bebeğin emme ritmiyle uyumlu ama sonuçta emzirme işinin bir de psikolojik yönü var ve makivne bunu sağlayamıyor. haliyle zaman içinde sütün azalmasına da neden oluyor. eğer çalışmıyorsan, meme ucunda yara yoksa, sütün çok çok fazla olup seni rahatsız etmiyorsa pompayı kullanmanı hiç tavsiye etmem. bebeğin de daha çok küçük. üşendiğinden değil de çabuk yorulduğundan fazla ememiyordur. şu anda her istediğinde emzirmekten başka yapacak birşey yok. zaten sütünün yetip yetmediği ya da bebeğinin yeterince emip emmediği aylık dr kontrollerinde ortaya çıkacak.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.