|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mhtp.krc ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şub 2018 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şub 2018 Saat 13:03 |
3 yasında bir oglum var sürekli öksürügü var tam gecirdik bitti diyoruz yeniden tekrarlıyor. Doktora götüryorum antibiyotik veriyor.
15 gün gecti agmn..tn kullanmıstı simdi mac..rl verdi bende kullanmak istemiyorum hocam cok istahsız demir eksikligi olan bi cocuk cok terliyo hafif burun akıntısı var ve ölsürük krizine giriyo kusuyo ne yapıcagmı sasırdım. Antibiyotik kullanmak istemiyorum seum fiz. ve ballı limon yapyorum ne yapablirim sizce hırıltılı nefes alyo affınıza sıgınıyorum hocam önceki yazdıklarınızı okuyarak birseyler yapmaya calıstım amageciremedim. Cok tesekkür ederim simdiden.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her seferinde, antibiyotik kullandiginiz icin, bu sekilde devam edecek.... Yazilarimi okuyun.. VE LUTFEN: soracaginiz konulari once bir okuyun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|