|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
YASEMINCAYIR ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı YASEMINCAYIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şub 2018 Saat 16:40 |
Hocam Merhaba,
13 aylık ikiz bebeklerimin sık sık burun akıntısı, tıkanıklık ve öksürük durumları tekrarlıyor. en son sırtında ve göğüste hırıltı olduğu için bronşit başlangıcı nedeni ile macrol kullanmıştık. tüm şikayetlerim o dönem geçti 2 ay sonrasında yani şimdi yine burun akıntısı tıkanıklık ve sık olmayan öksürük mevcut hırıltı hafif var ama sanki burun tıkanıklığı ile alakalı gibi geliyor. bu defa doktora değil sağlık ocağına götürdüm ve peditus ile prospan verdi 1 haftadır kullanıyorum ancak herhangi bir değişim olmadı sanki boşuna ilaç kullanıyormuşum gibi geliyor. doktora götürmek istemiyorum antibiyotik verecekler diye. ateş yok bu arada. Sürekli burunlarını temizliyorum ama yine doluyor. sizce ne yapmalıyım ilk bebeklerim lütfen yardım edin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okuyun.....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|