Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İç Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kalpte ufurum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKalpte ufurum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118124
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2017 Saat 20:03
Bu tip ufurumler; "Fonksiyonel ufurumler" dir.. Ozelligi sadece tek bir yerde bu ses duyulur, hastalik
ufurumlerindeki gibi; Intisari(yayilimi) yoktur. Hicbir onemleri yoktur, kisa surede kaybolmazlar, o yuzden
tekipleri de gerekmez....
Devamli belirttigim halde, cevap vermediniz...  Gelisimi nasil???  Gelisme geriligi yoksa, kalp saglam
demektir..

Yukarı Dön
Didem_gfr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 308
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didem_gfr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2017 Saat 20:31
Pardon ben en basta belirttiğim için soru sordugunuzu anlamadım. Bıyu ilk 7-8 ay %99 iken sonra %97 oldu. Kilodu 16,5kg 26 aylık su anda. Paraları doktorlara veriyoruz yatdımcı olan sizsiniz...tesekkurler. Ayrı bir sual olarak kızımla ilgili de birsey sormak istiyorum size.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2017 Saat 08:10
4yas kilosunda. Kesinlikle kalbinde bir hastalik filan yok..
Yukarı Dön
Didem_gfr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 308
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didem_gfr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2017 Saat 22:07
Dr. Kadir Bey birsey daha sormak istiyorum. Oglumun burun tikanikligini cok cok uzun zamandir cozemedim. Genelde sabahlari hep agizdan nefes aliyor aksamlari da aksi sekilde uyuyor. Bu artik hastalikla alakali degil. Bunun cozumu ne coldmix ne de bal en son dr. Geniz eti olabilir dedi. Ama olsa bile su anda ameliyat yapilmaz dedi. Bu konuyu arastirdigimda bu sekilde agizdan nefes alan cocuklarda cene tam olusmuyormus ve geride kaliyormus vs. Ben ogljmun bu sirununu nasil cozebilirim acaba?
Saygilarimla
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2017 Saat 23:48
Bir iliski var ama, "TERS"....  Cene yapisi dar olanlarda, nefes almada zorluk oluyor.. Zor nefes alanlarda,
cene yapisi darlasmiyor... Bu sebeple de, gecirdigi her Grip, baskalarina oranla daha agir seyreder.
Ayni  sebeple de, ameliyatlar bir ise yaramiyor.
Bu yapisal bozukluklar da, genellikle soya cekimdir. idare edeceksiniz.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.