|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu tip ufurumler; "Fonksiyonel ufurumler" dir.. Ozelligi sadece tek bir yerde bu ses duyulur, hastalik ufurumlerindeki gibi; Intisari(yayilimi) yoktur. Hicbir onemleri yoktur, kisa surede kaybolmazlar, o yuzden tekipleri de gerekmez.... Devamli belirttigim halde, cevap vermediniz... Gelisimi nasil??? Gelisme geriligi yoksa, kalp saglam demektir.. |
|
![]() |
|
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Pardon ben en basta belirttiğim için soru sordugunuzu anlamadım. Bıyu ilk 7-8 ay %99 iken sonra %97 oldu. Kilodu 16,5kg 26 aylık su anda. Paraları doktorlara veriyoruz yatdımcı olan sizsiniz...tesekkurler. Ayrı bir sual olarak kızımla ilgili de birsey sormak istiyorum size.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
4yas kilosunda. Kesinlikle kalbinde bir hastalik filan yok..
|
|
![]() |
|
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Dr. Kadir Bey birsey daha sormak istiyorum. Oglumun burun tikanikligini cok cok uzun zamandir cozemedim. Genelde sabahlari hep agizdan nefes aliyor aksamlari da aksi sekilde uyuyor. Bu artik hastalikla alakali degil. Bunun cozumu ne coldmix ne de bal en son dr. Geniz eti olabilir dedi. Ama olsa bile su anda ameliyat yapilmaz dedi. Bu konuyu arastirdigimda bu sekilde agizdan nefes alan cocuklarda cene tam olusmuyormus ve geride kaliyormus vs. Ben ogljmun bu sirununu nasil cozebilirim acaba?
Saygilarimla |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir iliski var ama, "TERS".... Cene yapisi dar olanlarda, nefes almada zorluk oluyor.. Zor nefes alanlarda, cene yapisi darlasmiyor... Bu sebeple de, gecirdigi her Grip, baskalarina oranla daha agir seyreder. Ayni sebeple de, ameliyatlar bir ise yaramiyor. Bu yapisal bozukluklar da, genellikle soya cekimdir. idare edeceksiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|