|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emirayfer ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirayfer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2016 Saat 12:50 |
Merhaba Kadir bey
Oğlum 2009 Aralık doğumlu Siz buradayken çok şükür ki tanışma fırsatımız olmuş ve ortamdan çok farklı bir şekilde yetistirebilmemize vesile olmuşsunuz Allah razı olsun Gittikten sonra da bu forum sayesinde (vesile olan herkese çok tesekkurler) destekleriniz devam etti Oğlumun sünnetini yaptırmayı düşünüyoruz Aslında keşke yenidogan zamanı yaptirsaydik diyoruz ama olmadı kısmet bu zamanaymis Ne önerirsiniz? Kimi önerirsiniz? Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama anestezi alıp bayılıp açılmasını istemiyorum.. hem eski metotlarla hem de modern tıbbın kolayliklariyla birleşen bir metod var mı Bir arkadaşım oğlunu local olarak dikişli bir metot ile bir üroloji Dr una yaptırmış Bir de mevsim olarak hangi mevsimi önerirsiniz Çok teşekkürler Sevgi ve saygılar Not: Aralık ayında doğacak bir bebeğimiz var.. erkek ise şayet abisiyle birlikte o donemde olması iyi olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lokal anesteziyi DAIMA tercih ederim... Isim onemli degil.... Abi sunnet olsun, kucugu dogdugunda dusunursunuz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|