|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mzyusufoglu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mzyusufoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ara 2017 Saat 16:14 |
Merhaba Hocam,
Çocuğumuz 3 yaşında 15 kilo iştahlı (özellikle et, yumurta, pekmez vb. faydalı yiyecekleri sever ve yer) ve çok mız mız değildir. Fakat son 2 aydır hastanelerden çıkamıyoruz, 2 ay önce ateş, öksürük sebebi ile antibiyotik(agumentin) ve nebülazör verildi ve toparlandı. Öksürük sık sık tekrarlıyor ateş 2-3 hafta tekrarlıyor. Carpol ve Dolven vb. ilaçlar ile idare ediyoruz. 1 ay önce el ayak hastalığı olduğu söylendi dolven, carpol ile idare ettik. Geçtiğimiz hafta tekrar ateş(38.8) öksürük burun akıntısı ağız ve burunda kırmızı benekler, dilde beyaz benekler var. Bu sefer kan da aldı doktor ve yüksek ve düşük değerler aşağıdaki gibi. CRP 0,7 MO% 14.1 HGB 10.9 HCT 35.1 MCHC 31.0 RDW 16.9 MPV 7.4 Yine ilaç vermedi doktor viral diye ama çocuk halsiz, sanki ağrısı var gibi özellikle sabah ve akşam çok ağlıyor İştahı yok ve kilosu düşmeye başladı(0.5 1 kg arası) Ben detaylı bir hastaneye götürüp tahlil ve kontrolleri yaptırmayı düşünüyorum siz ne önerirsiniz? Ne yapmam gerekir çok kararsız kaldık. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Eski mailleri bugunden baslayip, geriye dogru okuyun... 2- Alt Forum'da secilmis olan mailleri okuyun.. 3- Ilk sayfadaki; "Yazarlar" kismindaki makalelerimi okuyun.. Okumaya basladiginizda, basiniza gelenlerin tamaminin, sizin bu hususta bilginiz olmamasi nedeni ile sizi suistimal eden sahtekar doktorlar oldugunu goreceksiniz.. Bunun; "cahillikle" filan izahi olamaz... Cunku; bu kadar sahtekarlik mutlaka ve ancak; "ilim" ile olur.. Universiteler, kasten bu sekilde SAHTEKAR yetistiriyorlar.. Bunlar bizim zamanimizda da vardi.. Bunu anladigim; Tibbiye'nin 2'ci sinifindan itibaren, hicbir Turk hocanin dersini dinlemedim, hicbir Turkce tip kitabi okumadim.. Basindan beri kazik yiyorsunuz. Bu durumunuzun sebebi tamamen verilen ilaclardir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|