|
İsrar tahlili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Edilasek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Saat 57 Dakika önce Saat 01:11 |
Merhaba Kadir bey
İdrarda yanma aşırı ağrı ve kanama şikayeti ile doktora gittim yoğun bakteriyel bir durumum olduğu söylendi ve protein kaçağı için takip edilmesi gereken bir durum olduğu vr böbreklerin zarar görmüş olabilecek olduğu söylendi yaş 38 ve Ra ve sjögren hastasıyım metotreksat ve 3 ay yarım deltacortil kullandım ama o kesildi şu an bunların etkisi olabilir mi ? Protein kaçağı pozitif olması enfeksiyon kaynaklo değilse hocam ben de lupus ta olabileceği anlamına gelebilir. Bunu da kaldıramam artık hocam ne olur bilgi konusunda bana yardım edin. Çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İdrarda enfeksiyon YOK!
Muhtemelen, vajen ve idrar çıkışında bir tahriş ve ona bağlı idrara Lökosit bulaşması var. "Protein:++" olması, bu lökositler nedeni ile dir. Evli iseniz, cinsel temas sonucu tahriş olabilir. Günde 2 defa "sabunlu sıcak su küveti" uygulaması yapın. SAKIN bu devrede Deltacortril kullanmayın. Sjögren Sendromu'nda; Ağız içinde, gözlerde de kuruma vardır. Bunlar yoksa teşhis yanlıştır. |
|
![]() |
|
Edilasek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam korrizonu şu an kestik . Ve evet kesinleşti romatizmalarım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|