|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dilardem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 May 2014 Saat 22:47 |
Hocam merhabalar,
Bi arkadasimin bebegi oldu henuz 2 gunluk yapulan tahlillerde enfeksiyon var deyip yogun bakima aldilar ve antibiyotik tedavisine basladilar. Wbc 14, 5 CRP.35 dr bu deger enfeksiyonu isaret ediyor diye bu uygulamayi yapmis . Aileyi de bi suru sey soyleyerek korkutmus. Makalenizden yenidogan degerletini okuyup , babaya bilgi verdim ama emin olmak icin size danismak istedim. Yazinizda (crp kordon kani 52-1330ng/ml olarak ) |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz bunlarin, doktor oldugunumu saniyorsunuz??? Bunlar daha yeni dogan bir bebegin kan tablosu ile, Eriskin kan tablosu farkli oldugunu bilmeyen, cahil-cuhela toplulugudur..
YENI DOGANDA: WBC: 9.0- 35.0 arasindadir.. Bu hususu o CAHIL doktora soyleyin, gitsin bir kitaba baksin, bi halttan haberi yok!! CRP; Enfeksiyon icin bakildiginda, ust sinir: 200'dur. Kardiak risk durumlarinda , enfarktuslerde ise ust sinir:5'dir.. Buradada, sadece doktor degil boyle rapor veren Laboratuvarda, sahtekarin onde gidenidir.. Bana kalirsa, bunlari domuz gibi biliyorlar ama boyle uc-kagitlarla halki dolandirmeyi marifet saniyorlar.. Sikayet etseniz bile bir sey cikmayacak, cunku o makamda bundan nemalaniyor.. Suratlarina soyleyin, mosmor olsunlar ve imza ile cocugunuzu KACIRIN... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 May 2014 Saat 11:46 |
|
![]() |
|
dilardem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardiak risklerde bakilan crp nin ozel bir laboratuvar kodu var mi ? Nasil ayirt edebiliriz
Cok tesekkur ederim hocam sayenizde cok sey ogreniyorum . Ogrendiklerimi de cevremle paylasip bilinc olysturmaya calisiyorum . O kadar net orneklerim var ki, sizi 3 yildir takip ediyorum sayenizde boyle dr larin elline dusmedik.Allah size uzun saglikli omurler versin ... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Onu, siz laboratuvardan talep edin.. Eminim boyle bir fark oldugundan bile haberleri yoktur. Siz israrla bir kitaba bakmalarini soyleyin.. Veya, CRP "Kitinin" prospektusunu okusunlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|