Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Yenidoğan
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yenidogan enfeksiyon
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYenidogan enfeksiyon

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dilardem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 69
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dilardem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yenidogan enfeksiyon
    Gönderim Zamanı: 29 May 2014 Saat 22:47
Hocam merhabalar,
Bi arkadasimin bebegi oldu henuz 2 gunluk yapulan tahlillerde enfeksiyon var deyip yogun bakima aldilar ve antibiyotik tedavisine basladilar. Wbc 14, 5 CRP.35 dr bu deger enfeksiyonu isaret ediyor diye bu uygulamayi yapmis . Aileyi de bi suru sey soyleyerek korkutmus.
Makalenizden yenidogan degerletini okuyup , babaya bilgi verdim ama emin olmak icin size danismak istedim. Yazinizda (crp kordon kani 52-1330ng/ml olarak )
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2014 Saat 11:45
Siz bunlarin, doktor oldugunumu saniyorsunuz??? Bunlar daha yeni dogan bir bebegin kan tablosu ile, Eriskin kan tablosu farkli oldugunu bilmeyen, cahil-cuhela toplulugudur..

YENI DOGANDA:
WBC: 9.0- 35.0 arasindadir.. Bu hususu o CAHIL doktora soyleyin, gitsin bir kitaba baksin, bi halttan haberi yok!!

CRP; Enfeksiyon icin bakildiginda, ust sinir: 200'dur.
     Kardiak risk durumlarinda , enfarktuslerde ise ust sinir:5'dir..
Buradada, sadece doktor degil boyle rapor veren Laboratuvarda, sahtekarin onde gidenidir..
Bana kalirsa, bunlari domuz gibi biliyorlar ama boyle uc-kagitlarla halki dolandirmeyi marifet saniyorlar..
Sikayet etseniz bile bir sey cikmayacak, cunku o makamda bundan nemalaniyor.. Suratlarina soyleyin, mosmor olsunlar ve imza ile cocugunuzu KACIRIN...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 May 2014 Saat 11:46
Yukarı Dön
dilardem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 69
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dilardem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2014 Saat 10:02
Kardiak risklerde bakilan crp nin ozel bir laboratuvar kodu var mi ? Nasil ayirt edebiliriz
Cok tesekkur ederim hocam sayenizde cok sey ogreniyorum . Ogrendiklerimi de cevremle paylasip bilinc olysturmaya calisiyorum . O kadar net orneklerim var ki, sizi 3 yildir takip ediyorum sayenizde boyle dr larin elline dusmedik.Allah size uzun saglikli omurler versin ...

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2014 Saat 15:18
Onu, siz laboratuvardan talep edin.. Eminim boyle bir fark oldugundan bile haberleri yoktur. Siz israrla bir kitaba bakmalarini soyleyin.. Veya, CRP "Kitinin" prospektusunu okusunlar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.