|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifd ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haz 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haz 2014 Saat 21:58 |
Merhaba Kadir Hocam,oğlum 2540,boyu 49 cm,37. haftada erken olarak dünyaya geldi.Doktor 4. gün ve 6. gün bacaklarına sarılık inmemiş dedi ve bizi gönderdi.Kan almadı.Yüzü,gözleri üst vücudu tamamen sarıydı ben de 8. gün devlet hastanesine götürdüm ve değerleri direkt bilirübin:0,48 indirekt bilirubin:9,00 Total bilirubin:9.48 çıktı.Geçen 1 aylık kontrole özel hastaneye götürdük ve sarılığı uzamış dedi ve tam on sekiz tane test verdi.İdrar kültürü,T4 ölçümü,hemogram.TSH,glukoz,sodyum,potasyum gibi 18 ayrı test.Biz de testleri size sormadan yaptırmadık.Bu arada oğlum 4300 ve 54 cm olmuş.Sorularım şu şekilde;
-ilk hafta doktoru dinleyip ölçüm yaptırmadık.Bebeğimin beyni zarar görmüşmüdür?Değer yüksekmiydi diye içim içimi yiyor. -Bugün 37. gün oğlumun yüzü ve gözleri hala sarı sizce hangi testleri yaptırmalıyız?Malesef sizi çok geç keşfettim değerli hocam,güneşlendirin,fetoterapi gibidir demişsiniz.Forumlarnınızı okudum.Bunu kimse bize söylemedi.Bu saatten sonra etkisi olur mu? Düzenleyen elifd - 12 Haz 2014 Saat 00:47 |
|
![]() |
|
elifd ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haz 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada kakası hiç beyaz olmadı.Değerli bilgilerize çok ihtiyacım var hocam ne yapmalıyım,lütfen bizi yönlendirin
Düzenleyen elifd - 12 Haz 2014 Saat 00:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kazik yemissiniz...
Bu kiloda; Indirekt Bilirubin: 20mg'in ustunde oldugunda tehlikeli olur. 1- "Doktor 4. gün ve 6. gün bacaklarına sarılık inmemiş dedi ve bizi gönderdi.Kan almadı." Boyle bir degerlendirme, bir tek simdiki Turk Tip Fakultelerinde yapilir..Dunyada boyle bir yorum yoktur.. Allahtan, ucuz atlatmissiniz. Boyle bir degerlendirmeye guvenilmez.. 2- 4-5 gunluk olmus bir bebek,tehlikeyi atlatmis sayilir, kurcalanmamasi ve Kan tahlili yapmamasi IYI...Sadece bu gerekceyi soylese idi, benden tam puani alirdi. 3- Gittiginiz "ozel hastane" uckagitcinin onde gideni, vicdansiz, ahlaksiz bir hastane. Sirf sizin "saf telasinizi" suistimal etmisler..8 gunluk bir hastaya bu islemler YAPILMAZ.... 4- Bebeginizin beyni zarar gorse idi, memeyi tutamazdi..Meme emiyorsa, beynine bir sey olmadi. 5- 8 gunluk olmus bir bebekte, "Indirekt"Bilirubin:9mg iken, zaten bir zarar olmaz.. 6- Sarilik uzun surebilir, bununda cocuga hic bir zarari yoktur. Ancak; 20mg'in ustune cikarsa, "Fototerapi" yapilir. 7- Bu tip sariliklarda, ASLA beyaz kaka olmaz... Beyaz kaka; Tikanma sariliginda olur, ve Indirekt degil, Direkt Bilirubin yukselir.. 8- Bu doktor ve Hastanelerle, isiniz Allaha kalmis durumda.Bu konu ile ilgili yazilari okuyun, baska hic sansiniz yok. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Haz 2014 Saat 10:12 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Allah sizden razı olsun.Siz gerçekten iyi bir doktor değil,çok büyük bir insansınız.Gerçek bir doktor sizin gibi olmalı.Değerli vaktinizi ayırıp bizi sadece para olarak gören,küçücük bebeklerimize hiç acımayan doktorlardan kurtarıyorsunuz.Sizden çok şey öğrendim kısa sürede.Çok çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|