|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayberk ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2018 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Oca 2018 Saat 22:15 |
Hocam oglum 5 yasinda isitme kaybindan dolayi doktora gittik antibiyitik ,mukolitik ve illiadin sprey verdi 10 gun kullandik 10 gun gecti kontrolde gala var dedi bademcikleri ve genuz etini alip kulaga tup takilnasini onerdi biz reddettik tekrar ayni receteyi alip ciktik bunlari kullanirken sizi arastirirken buldum onerilerinizi uygulamaya basladim isitmemiz duzeldi fakat esim baska bi doktora gosterelim dedi ve baska doktora gittik basinc testi yapti -236 cikti sag kulak duz cizgi sol temiz cikti.
|
|
Hayat çocularla güzel
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN bu sahtekarlara para kaptirmayin... Bunlara kalsa, cocuklarin kulaklari ASLA duzelmez.....Taaaa ki; ameliyat olana kadar.. Benim anlattigim gibi; Iliadin DAMLA kullanin..
|
|
![]() |
|
Ayberk ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2018 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cok tesekkur ederim tlf dan maili gonderipgondermedigimi anlayamadigim icin bikac kere gondermisim zananinizi aldigim icin ayrica ozur dilerim cvbi yeni gordum ne yazikki bi doz vermus bulundum kesiyorum hemen illiadine devam Allah razi olsun
|
|
Hayat çocularla güzel
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|