|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mamafi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Oca 2018 Saat 16:15 |
Hocam 2.5 yaşında kızım. Burun akıntısı ses kısıklıgı halsizlik vb grıbal haller varken ıkı gündür ates başladı.atesten korkmam müdahale de etmedım ama bı gün arayla tekrar yukseldı. Tecrübelı bı kbb doktoruna gıttık. Bugün ılıadıne başladığımı soyledım.orta kulak ıltıhabı olduğunu soyledı. Ben de antıbıyotık verecekse kan tahlılı görmek ıstedıgımı soyledım. Agumentın 400 verdı. Ilıadıne devam dedı. Kan tahlılı bu şekılde çıktı. Wbc 15 üzeri olması gerekmez mı dedım eğer ilaca başlamazsam yukselır dedı. Ve kulak ağrısı da başlar dedı. ayrıca alerjısı olduğunu soyledı. Benım kızımda da çok sık kabartılar olur gerçekten ve kaşınır. Sız hep kulak ıcın mekanık bır hadısedır dersınız ve ben hep ılıadınle hallederım ama wbc bıraz yüksek gıbı. şimdiye kadar hiç antıbıyotık vermedim. İlacı aldım duruyor. Ayrıca evde onceden açtığımız bactrim var??kulak ağrısı olursa bunlardan birini başlayım mı hocam. Sız hep bactrım dersınız
https://i.hizliresim.com/vjnPzr.jpg Düzenleyen Mamafi - 30 Oca 2018 Saat 18:49 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O KBB doktoru, sahtekarin onde gideni... Sakin ha inanmayin, sadece Iliadin damla kullanin.. Bactrim bile (simdilik) gerekmez.. O tecrubeli doktora bir sor bakalim, Kalp krizine karsi devamli ilac aliyormu imis??? Ele verir talkimi, kendi yutar salkimi!!!
|
|
![]() |
|
Mamafi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş maıllerı okudum hocam. Kulak ağrısı ve ateş olmadan bactrım başlanmıyor anladığım kadarıyla. Bızde ates var yoğun akıntı var ama kulak ağrısı yok.
Okuduğum hıkayelerde hep ılıadın kullanılmış ama bı kaç gün sonra sıddetlı agrı olan vakalar var.ikinci çocuğum bu ve hıc kulak ağrısı yaşamadık bılmıyorum. Agrı olursa bactrım ne ölçüde olmalı?ve de agumentını mi saf dışı mı bırakmalıyım?tek ölçü kullandık. kızım 2.5 yaşında 15 kılo. Teşekkür ederim hocam. Saygılar Düzenleyen Mamafi - 31 Oca 2018 Saat 00:29 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gerek olursa; Bactrim, gunde:2x 1.5 olcek verin. Augmentin'i HEMEN kesin.. Okumaya devam....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yenı bır haberle burdayım:) sız gerek olursa dıyınce eczaneden bactrim alıyım dedım bı kaç aydır recetesız satılmıyormuş. Elim boş döndüm. Bactrıme de el atmışlar
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ucuz ilac ya!!!
|
|
![]() |
|
goncagulk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı goncagulk
Hocam bugün bir kbb doktoruna götürdüm kızımı kulak ağrısından dolayı. Daha önce de olmuştu böyle bir şey iliadin ve bactrimle atlattım dedim. Bactrimi ilacını yazmasını rica ettim ısrarla yazmadı. Hiç kimse bu ilacı yazmaya yanaşmıyor hocam. Sebep olarak ağzında bi kaç cümle geveliyor sanki karşısındaki salakmış gibi ilacın yan etkilerinin ciddi şeyler getireceğinden falan bahsediyorlar. Eczacılar reçetesiz ilacı vermiyor. Sağlık ocağına gittim. Devlet hastanesinde 2 doktora gittim. Bu ilacı yazmıyorlar augmentin daha etkili bactrim olmaz deyip gönderiyorlar ne yapmalı bilemedim.
|
|
Goncagul
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|