|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nil2007 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: BALIMLA"CAN OĞL Durum: Aktif Değil Puanlar: 854 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ara 2017 Saat 11:56 |
Hocam iyi günler oğlum 2.5 yaşında Bir haftadır hafif öksürüğü vardı perşembe gecesinden itibaren hırıltılı öksürük ve zor nefes alma başladı dün gece nefes alışverişi zorlaştığı için acile götürdük dakikada 55 60 arası nefes alışverişi vardı Doktor Üst solunum yolu enfeksiyonu dedi ve antibiyotik ve peditus verdi şimdiye kadar hiç ateşimiz olmadı amahırıltılı zor nefes arada karın ağrısı halsizlik iştahsızlık var şuan bile nefes alışverişi karnından göğsümüz çok dolu hırtısı çok var iki vün önce ablamızda aynı şekildeydi sizin bize öğrettiğiniz tedavi şeklini yapamıyorum ne yapmalıyım antbiyotiği kullanmaya başladım dev am edeyimmi hocam şimdiden çok sağolun hocam
|
|
![]() |
|
nil2007 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: BALIMLA"CAN OĞL Durum: Aktif Değil Puanlar: 854 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam antibytk ismi klamoks 200 mg nefes sayımız halen değişmedi ayrıca çok halsiz yatmak istiyor sürekli burun akıntımız ve hırıltılı zor nefes alıp verme devam ediyornefes verirken vücudu sallanıyor zorla ballimon içiriyorum burnumuzada sicnassal kullanıyoruz acaba bronşiliot mu olduk hocam peditusu içirmiyorum iyice aşağıya inmesini istemiyorum zaten öksürüğümüz az oluyor ağlayınca tutuyor daha çok boğazlarında beyazlık var hocam antbyotiği içireyimmi ne olur hocam yardımınıza çok ihtiyacım var ilkkez böyle hasta olduk
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 seneden beri anlatiyorum.. Turkiye'nin bu cocuk doktorlarina sakin kanmayin.. Oksuren her hastaya; ya Astim derler, ya da Antibiyotik baslarlar.. ASLA Grip teshis etmezler. Grip teshis ederlerse, hastadan uc misli parayi nasil alacak?? SAKIN; Peditus'u icirmeyin.. Son zamanlrda, Turkiye'deki cocuklarda devamli AST ve ALT yuksekligi, Peditus ve Calpol'un beraber verilmesi sonucu oluyor. ZIRA; her iki ilac da Parasetamol ihtiva eder. Bazi aptal doktorlar hala ogrenemediler. Hic bir sey yapmayin, daha iyi!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|