Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 3 Ay geçmeyen öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum3 Ay geçmeyen öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Muna Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Muna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 3 Ay geçmeyen öksürük
    Gönderim Zamanı: 21 Ara 2017 Saat 17:07
Merhaba Hocam, 24 aylık oğlum Eylül ayında ses kısıklığıyla birlikte boğulurcasına öksürüğe tutuldu özellikle geceleri ve kustu. Doktor prospan verdi iyileşmedi. Ardından Larenjit denildi ve augmentin ile pulmicort verildi pulmicortu kullanmadım. İyileşmedi ve yalancı ya da yalancı boğmaca denildi zitromax verildi iyileşmedi. Singulair verildi ancak aşırı sinir sebebiyle iki gün sonra kesildi. 1 doz pulmicort verildi kesildi gibi oldu ancak tekrar başladı ve benical verildi yine iyileşmedi. daha sonra reflü olabilir denildi ve gaviscon ile pulmicort verildi. Pulmicortu kesince yine öksürük başladı. Reflü ilaçlarına gaviscon, motilium ve lansor eklendi kesilmeyince geniz akıntısı var denildi katarin şurup ve rhinfant verildi. ancak özellikle yatınca boğulurcasına öksürük devam etti ve bol mukuslu kustu. Şimdide ventolin verin mide ilaçlarına devam edin denildi. 3 aydır ciddi bir mücadele içerisindeyiz ve çocuğumun öksürük sebebiyle yaşam kaliteside düştü. 3 aylık süreçte 5 kez kusma oldu buna reflü denilebilir mi ve ne önerebilirsiniz. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118132
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2017 Saat 19:40
Kabahat sizde... Niye yazilarimi okuyup, ogrenmediniz de;  Turkiye'nin en pespaye SAHTEKARLIGININ
kurbani oldunuz???   
Bakin cocugunuz 3 aydan beri hasta ve bu sahtekar doktorlar ASLA, Grip teshis etmiyorlar...
Turk doktorlara gore oksuren bir cocuk; ya Astim'dir, ya da; antibiyotik gerekir. Bunun cahillikle  filan
izahi olamaz. Resmen sahtekarlik yapiyorlar.. 

Eski maillerde; "Sahtekariligin 3 Safhasi" diye bu sahtekarligi cok anlattim.. 
Verdikleri ilaclar yuzunden, cocugunuz bir turlu iylesemiyor ve  devamli doktorlara gidiyorsunuz.. Zaten,
maksat ta tam bu!!! 
Basindan beri hic doktoara gitmese idiniz, cocugunuz simdiye kadar iyilesmisti!! 
Okuyun.. Zaten yediginiz kaziklar boyunuzu asmis durumda. Cok okumaniz gerek, cooook!!
Yukarı Dön
Muna Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Muna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2017 Saat 15:12
Merhaba Hocam. Yaziinizi okudum tuylerim urperdi. Bulundugum sehirde ozel ve referansi iyi olan doktor ve hastaneye gittik kime guvenecegimiz konusunda ciddi endisem var artik. Uyarilariniz icin tesekkur ederim.

Tum ilaclari kestik. Coldmix yazmissiniz bazi yazilarinizda aldim uyguluyorum. Ancakk bal ile arasi olmadigi icin balli limon veremedim. Hala yankili bogulurcasina balgamli oksuruyor cocugum ve birkac gunde bir bol mukuslu oksuruk sonrasi kusuyor. Ne yapmami onerirsiniz.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2017 Saat 20:37
Ilaveten; sicak su buhari uygulayin.   
Yukarı Dön
miraybalkir Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı miraybalkir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2017 Saat 14:01
Merhaba Kadir beye soru sormak istiyorum... oğlum şubatta 3 yasını doldurucak. öncelikle bebekliğinden beri ileri derecede reflü teşhisi kondu. şu anda gaviscon ve lansor kullanıyoruz. yaklaşık 3 hafta önce öksürük nedeni ile özel doktorumuza gittik ve bu doktor izmirin en pahalı doktorlarından biri. viral deyip gayaben şurup verdi öksürük geçti sonra geçen pazar burun akıntısı ve tıkanıklığı akabinde öksürük boğuk şekilde başladı. bu seferde sudafed ve otrivine damla verdi ve yeşil yoğun geniz akıntısı olduğunu söyledi. bugun geçmesse görüşelim ant.e başlarız dedi. ve oğlum ara ara hala öksürüyor boğuk bir şekilde. ekim ayındada zatürre başlangıcı geçirmişti. kadir bey yazılarınızı yeni yeni okumaya başladım ve çok endişelendim. yardımcı olursanız çok mutlu olurum. keşke sizin gibi doktorlar burdada olsa dedim inannın kendikendime.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2017 Saat 19:29
Lutfen, ayni soruyu farkli yerlerden sormayin...
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi iyi okuyun.... ZIRA, ilk 2 safhayi gecmissiniz... 
Gayaben ile oksurugu kestigi icin, "Sahte" bir iyilik halini takiben, viruslerin akcigerlere inmesi ile daha
beter bir tablo ile karsilastiniz.
Sonradan verdigi Sudafed ile, akintiyi da koyulastirip, Zaturre olusturacak!! 
Siz hic, bu assagilik doktorlarin, Grip teshis ettiklerini gordunuz veya duydunuzmu??? 
Eskiden Astim deyip verdikleri ilaclarin aynisini simdi; 'viral' deyip gene veriyorlar.
Yazilarimi iyi okuyun.. Bilhassa Forum kisminda sorulan sualleri bugunden baslayip, geriye dogru okuyun... 

Yoksa, bu sahtekarlarin elinde cocugunuz ve siz cok cekersiniz. 
Cocuklari kasten verdikleri ilaclarla daha beter hale getiriyorlar.. Ates, oksuruk, kusma, ishal ; hepsi
vucudun savunma mekanizmalaridir.. Sirf ailelerin gozunu boyamak icin verilen ates dusurucu, oksuruk
kesici, kusma ve ishal kesici ilaclarin tamami hastayi daha beter yapar..

Okuyun, baska hicbir careniz yok. 

-- Önceki Mesaj --
Gönderen : miraybalkir
Gönderen : 25 Ara 2017 Saat 14:04

Merhaba Kadir bey, oğlum şubatta 3 yasını doldurucak. öncelikle bebekliğinden beri ileri derecede reflü teşhisi kondu. şu anda gaviscon ve lansor kullanıyoruz. yaklaşık 3 hafta önce öksürük nedeni ile özel doktorumuza gittik ve bu doktor izmirin en pahalı doktorlarından biri. viral deyip gayaben şurup verdi öksürük geçti sonra geçen pazar burun akıntısı ve tıkanıklığı akabinde öksürük boğuk şekilde başladı. bu seferde sudafed ve otrivine damla verdi ve yeşil yoğun geniz akıntısı olduğunu söyledi. bugun geçmesse görüşelim ant.e başlarız dedi. ve oğlum ara ara hala öksürüyor boğuk bir şekilde. ekim ayındada zatürre başlangıcı geçirmişti. kadir bey yazılarınızı yeni yeni okumaya başladım ve çok endişelendim. yardımcı olursanız çok mutlu olurum. keşke sizin gibi doktorlar burdada olsa dedim inannın kendikendime. teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.