|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mamafi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mar 2017 Saat 16:49 |
Kadır bey 15 aylık erkek bebek. Bacaklarında kaşınan kabartılar olup gecıyormuş. Fakat bu kafasında olan daha farklı. Yara sulu ve kabuklu. Ara ara batıp çıkıyor saç içinde farklı yerlerde. Yakın zamanda idrar yolu enf. İçin iğne yapılmış. Ne olabilir? Krem olarak ne sürülür?dr a gıdecektı anne ama sıze sormak istedım.
http://i.hizliresim.com/9QD219.jpg Düzenleyen Mamafi - 30 Mar 2017 Saat 17:46 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Sacli deride KONAK olusmus ve mikrop kapmis..
Aksamdan (her aksam), o bolgeye; Furacin krem surun ve sabahina yikayin.. Her gun yikanacak. 2- Erkek cocuklari IYE olmaz, kazik yediniz!!! Idrar Tahlilinde: Nitrit degerine bakin; (-) oldugunu gorursunuz. Eski soru-cevaplari Forum'dan okuyun, bakin gorun Turk cocuk doktorlari milleti nasil kazikliyorlar..
|
|
![]() |
|
Mamafi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hocam iye konusunu ben bılıyorum. Bu bı arkadaş ıcındı . Annelere de dıyorum takıp edın dıye sureklı ama işte ıhmal edıp çocuklara yazık ediyorlar. Teşekkür ederım
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|