|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tanzer ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Oca 2018 Saat 08:04 |
![]() Kadir bey merhaba, size ne kadar teşekkür etsek az, zira yanımızda her an ulaşabildiğimiz doktorlardan çok size güveniyoruz. oğlum altı yaşında ve geçen yıl okula başladığından beri sizin yazdıklarınızı okuyarak birçok hastalığı antibiyotiksiz atlattık. en önemlisi eşim ve büyüklerin baskılarına rağmen ateşten korkmamam gerektiğini öğrendim. ama bu sefer yaptığımdan emin olamadım, iki gün önce eşim götürdüğünde ilk defa bademcik diyip amoklavin bid400,sekrol,actidem dolven vermiş. ateş yapar kullanın demiş. iki gündür ateş enyüksek dil altından 37.9 , boğazının biraz acımasından başka bir şikayeti de yok. bakteriyel bile olsa antibiyotik kullanmamak neye yol açabilir ve ben bunu nasıl anlarım.foto çekip atmaya çalıştım. ÇOK TEŞEKKÜRLER...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SADECE: Amoklavin'i kullanin.. SAKIN; Sekrol ve Actidem'i kullanmayin.. Dolven'i de; ates+AGRI beraber ve dayanamiyacagi kadar olursa kullanin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|