|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haz 2015 Saat 14:23 |
Sayın Hocam kızım 43 aylık ve 16.200 kıyafetiyle tartıldı. Kıyafetleri ne kadar düşmek gerek bilmiyorum gerçek kilo için ama 16 kilo diyeceğim.
Boyumuzda 98 cm. Esasında kilolu değil zayıfta değil . doğduğu kadar yediririm zorlama asla yok. Yemiyeceğim derse tamam derim. Kreşe gidiyor orda ne kadar yiyor bilmiyoru. Üstelik bu kış çok hasta olduk 2 kez ateşli griplerimizde ağzına tel lokma sokmadı tüm bunlara rağmen 16 kiloya iyi dedim ben. Size danışmak istedim sipraktin kullanalım mı ? Kızım 15.11.2011 doğumlu . doğum kilosu 2.990 gr. Boy 49 cm di. Şimdi 43 aylık Kilo 16 boy : 98 cm . Sipraktin kullanmam gerekiyorsa içelim mi ? Saygılarımla. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerekmiyor. Dusuk "dogum kilosuna" ragmen kilosu zaten ilerde.
Gelisimini; ilk sayfadaki, "Boy-Kilo" cetvelinden takip edin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|