Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - en az kaç kilo almalı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuen az kaç kilo almalı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 945
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2012 Saat 01:17
bugün söylediğin şekilde verdim ikisinide aldı çok şükür ve artık emmeyi reddetmiyor aralıları açtığım için galiba acıkıyor ve ii emiyor umarım toparlarız çok üzüldüm sütümle gidebildiğim kadar gitmek istiyorum 
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 8912
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2012 Saat 01:54
üzülme canım kendini üzmemen gerek yoksa sütün azalır rahat ol, bak acıkmaya başlamış prensesimApprove önemli olan 1 damla bile olsa anne sütü alabilmesiSmile 

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2012 Saat 14:47
Orjinalini yazan: Gamze Gamze Yazdı:

üzülme canım kendini üzmemen gerek yoksa sütün azalır rahat ol, bak acıkmaya başlamış prensesimApprove önemli olan 1 damla bile olsa anne sütü alabilmesiSmile 
çok sağol desteğin için paylaşmak danışmak çok ama çok iyi geliyo 
Yukarı Dön
kübRAbia Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 893
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2012 Saat 00:46
ilk aylarda en az 500 gr almalı diye biliyorumcanım bende,biraz az kalmış ama toparlar daha çok küçük,gece bile en son hangi göğüste kaldıysan onunla başlayacakmışız,bunu ben de bilmiyordum yeni öğrendim,bu arada güle gülebüyüt canım meleğini,rabbim sağlık sıhhat akıl hayırlı uzun ömür versin inşallah,ilk aylar biraz zor geçer ama herşey yolundadır umarım
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2012 Saat 16:30
Orjinalini yazan: kübRAbia kübRAbia Yazdı:

ilk aylarda en az 500 gr almalı diye biliyorumcanım bende,biraz az kalmış ama toparlar daha çok küçük,gece bile en son hangi göğüste kaldıysan onunla başlayacakmışız,bunu ben de bilmiyordum yeni öğrendim,bu arada güle gülebüyüt canım meleğini,rabbim sağlık sıhhat akıl hayırlı uzun ömür versin inşallah,ilk aylar biraz zor geçer ama herşey yolundadır umarım
kilomuz dışında bi sorun yok çok şükür umarım oda yoluna girer kaldığım gögüsten başlıyoruz artık umarım böyle yoluna girer herşey acaba diyorum bi kaç gün sonra götürüp tarttırsammı takip açısından 1 ayı beklemesem mi ?
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2012 Saat 00:16
bi çok topik okudum arkadaşlar yinede yazayım istedim elif naz bugün 3 gün oldu kaka yapmıyo aslında akşam yaptı sarı cıvık ama dolu bez değil normalde günde 2 kez dolu bez alırdım sarı ve cıvık miktarın az olması kabızlık demekmi sizce sonuçda yaptı ama her zamankinden az Wacko
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2012 Saat 00:07
elif ve emzirme sıkıntım sürüyo yine aslında yavrum emiyo ama sadece tek gögsümle doyuyo sütüm fazla değil normal ama tek gögsümü emip 2 saatte bir istiyo hemşirele 2 göğsünü ver diyolar ama almıyo napabilirimki 2 gündür her seferinde olmasada emzirdikten sonra diğer göğsümü sağıp vermeye çelışıyorum zorlayarak 10cc kadar içiyo bu şekilde sütüm azalır diyo korkuyorum sizce emmediği gögsümü sağmalımıyım Confused
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.