|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aysu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Gönderim Zamanı: 14 Mar 2012 Saat 18:00 |
merhaba arkadaşlar 2 yaşında kızım var.hala meme emiyor.emerek uyuyor başka şekil uyutamıyorum.çokta iştahsız memeye güveniyor kesersem yemeğe ağırlık vereceğini söylüyorlar.sizce memeden kesersem yemeğini yermi.birde sütten keserken göğüslerim çok ağırırmı.ilk kızımda 6 ay emzirdim sonra süt sıtması oldum.sıtma,baş dönmesi,istifra,göğüslerim şişti ağırdı çok zor geçirmiştim sizce buda öyle olurmu korkuyorum
|
|
![]() |
|
Kevser ![]() Moderatör ![]() Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 5082 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33570&title=memeden-kesmede-yogurt-ve-nane
Linkteki bilgiler size yardımcı olur belki ![]() Kolay gelsin ![]() |
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() |
ben kizimi 12 aylikken oglumu 21 aylikken kestim
ama ikiside duzenli emiyolardi butun gun emmeleri yokdu hiç zorlanmadim ,anlattiginiz gibi sitma vs olmadi oglumun emmeyi birakinca sut içmeye ba$ladi, yeme problemi yokdu zaten birden kesmenizi onermem, once gunduzu birakdirin , oyle uyyosa uyutun ama gunun ba$ka zamaninda emzirmemeye çali$in, zamanla duzene girecekdir, sadece uyumak için emse gunde en fazla uç dort defa olur ( gece uyanmlariyla) buda bi$ey |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|