|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zlemyayl ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 179 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Kas 2015 Saat 19:11 |
Merhabalar sayın hocam ; kızım 11 yaşında ve sayenizde- Allah sizden Razı olsun sizden - 5 yıldan fazladır Strep A dışında hiç doktor yüzü görmeden gayet sağlıklı büyüdü ve büyüyordu kii ; maslesef 1 yaş sonrası katı gıdayı reddetmesi neticesi bol- çok bol kusmalı dönemler sonunda reflü tedavisi gördüğü günlere geri döndük ( o dönemlerde boşu boşuna allerji / astım tedavilerinden binlerce kere hamd olsun yine sizin ve grip tedavilerimizin sayesinde kurtulmuştuk ) 1.5-2 yaş civarı çocuk gastroloğunun önerisi ile
( endoskopiye kıyamadığımızdan ) gaviscon- zantac ve motilium üçlüsünü 5 ay düzenli kullanarak atlatmıştık . Ama şuan , yine - yeniden hortladı bu reflü kabusu . Her yemek sonrası kusacak derece öksürük - allahtan büyüdüğü için kusma refleksini artık kontrol edebiliyor) ağzına acı sular gelmesi - miğde bulantısı -göğüs yanması şikayeti çook fazla :( yüksek yastıkla yatırıyorum , çook rahatsızsa bir çorba kaşığı gaviscon veriyorum iyi geliyor ama ilk yemekte başa sarıyoruz ... Malum sebeplerle doktara gitmek istemiyorum ve birtek size inanıp güveniyoruz ..
Ne dersiniz - biz yine zantac ( gece yatarken 2 kaşık tek doz) + gaviscom( her yemek sonrası ) + motilium ( yemek öncesi ) başlasak olmaz mı .. Böylebir denemenin zararı olur mu ? Ve kaç ay devam etmeliyim ? Yine geçmişdeki gibi 4-5 ay mı ? Fikrinizi ivedilikle rica eder, sonsuz saygı ve teşekkürlerimi sunarım ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Deneyin, kusmalari gecene kadar kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|