|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meryem Yazici ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryem Yazici
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kas 2017 Saat 15:04 |
Merhaba Kadir Bey. sizi tanıyalım 5 gün oldu, daha önce tanımak isterdim. bu süre zarfında birçok yazınızı okudum ama istedigime daha ulasamadim.size bir sorum olacaktı.17 aylık oğlum var, 5 gün süren burun akıntısı oldu Sonra tok bir sesle öksürük başlad, iki üç gündür de ateşi var,Ateş 39.5 a çıkıyor. bugüne kadar Calpol verdim.bugün nefes hızı artınca (45 50 arasi oldu) ates yapmistir belki deyip 5.saatte Dolven verdim.oğlumun içi balgam dolu, kusturmalı mıyım,iştahı kapandı balla limon veremiyorum. derinlerden Ara ara Kağıt yırtar gibi ses geliyor.tavsiyeniz nedir Ne yapmalıyım? geçen sene hastaneye gittiğimizde bu sebeple bronşiolit dediler ve antibiyotik verdiler. tekrar goturmeli miyim, yoksa buhar banyosu ya da deniz suyu nefes hızını düşürür mü? Cevabınızı çok önemsiyorum.hic bilmiyormusum gibi cvplayin lutfen. Daha cok eksigim var farkindayim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Butun solunum yolu hastaliklarinda: ATES + Agizda koku + Dil ustunde silme pas tabakasi oldugunda Antibiyotik gerekir. Bu 3 arazdan biri dahi yok ise, antibiyotik vermeyin. Sadece; limonlu bal, Serum fiz, ve ColdMix kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|